Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Renault Fren Sistemindeki Arıza ve Güvensizlik

Renault Fren Sistemindeki Arıza ve Güvensizlik
27 Mart 2023 12:21

2 aylık aracımda fren sisteminde sürekli arıza alıyorum. Bunun için Adana'da ki servise 4 defa götürdüm. İlk götürdüğümde fren müşürü değişecek denildi. Çıktım aynı arızayı tekrar verdi tekrar götürdüm bu sefer ABS beyni değişecek denildi. 1 hafta bekledim değişti tekrar teslim aldım servisten çıktım tekrar aynı arızayı verdi. Tekrar bıraktım hazır denildi yine aldım yine aynı sorunu 100m gitmeden yine verdi. Haftalarca bunları bekledim. Her seferinde anlayışla karşıladım. Servisten b** hanım ilgili fakat sorun çözülmüyor.

Bu sırada servis tarafından kiralık araç verildi. Servisin kiraladığı araç bayi ile ortak çalışan bir firma olduğu için benden aracın içerisinde sigara içildiği için 400 TL polen filtresi için ücret alınmıştır. Kendi aracımda ki aynı konforu bulamayacaksam bana kurallar koyup ücret almaları ve ters davranması ayrı bir olaydır. Çünkü neden depremzede insanlara olan bakış açısı olarak görüyorum. Bu saatten sonra her şeyi ticarete çeviren müşteri anlayışı zayıf olan Renault'a güvenim kalmamıştır.

04 Nisan 2023 13:18

Eğer bir Renault alacaksınız bu yazıyı dikkatli okuyun 1-) aracınız arıza yaptığın da sorununuz asla çözülmeyecek 2-) müşteri hizmetlerini aradığınız da kesinlikle çözümle alakalı dönüş olmayacak 3-) müşteri hizmetlerinde bulunan çözüm merkezinde size yardımcı olacak arkadaşa kesinlikle güvenerek iş yapmayın sorun çözülmeyince bahaneler uydurup başkasına sorunu devredebilir. Neredesin Tayfun? Demek isterim... Aracım 7 defa servise gidip 3 parçası değişmesine rağmen hala sorunun devam etmesine mi yanayım yoksa zaman kaybına mı? Su an fren sistemi arızası ne olduğu belli olmayan sorun çözülmeden araç benimle birlikte ve kimse dönüş yapmamaktadır. Çünkü sorunu çözemiyorlar bunu herkes kabul ediyor. Borca girip bir Renault sahibi olmadan önce bir düşünmeniz gerek derim. Renault firması size de yazıklar olsun.

Ek
27 Mart 2023 14:22 (Şikayetten 2 saat sonra)
04 Nisan 2023 13:19

Sorun çözülmedi Renault kesinlikle yardımcı olmadı. Bozul araç hala bende hala aynı sorun devam ediyor.

Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Renault Megane’de Hız Göstergesi Arızası Ve Güven Kaybı

Zekiye
16 Ocak 18:18
Yeni Renault Megane’de Hız Göstergesi Arızası Ve Güven Kaybı
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Yazılım Hatası Nedeniyle AdBlue Arızasında Mağduriyet Ve Haksız Ödeme

Ferhat
19 Kasım 2025 14:00
yazilim-hatasi-nedeniyle-adblue-arizasinda-magduriyet-ve-haksiz-odeme-2.jpg

Garanti Devam Ederken Aynadaki Rüzgar Sesi Sorunu Çözülmedi

Osman
22 Ekim 2025 21:41

Renault Garanti Süresi Bitmeden Şanzıman Sesi İçin Ücretsiz Onarım ve 7.000 TL Geri Ödeme Talebi

Serdar
03 Ocak 12:13
renault-garanti-suresi-bitmeden-sanziman-sesi-icin-ucretsiz-onarim-ve-7000-tl-geri-odeme-talebi-1.jpg

Renault Vites Geçişinde Anormal Ses ve Garanti Kapsamında Çözüm Talebi

Sabit