Engincan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Fluence Sağ Ayna Sorunu

Engincan
01 Mart 2023 16:34

2015 model Renault Fluence marka aracımın sağ aynası arabayı yıkayınca kar yağınca ve yağmur yağınca çalışmıyor. Aracımın arızasını araştırırken diğer Renault marka araçlarda da yaşandığını gördüm ve arızanın kronik olabileceğini düşünüyorum ve Renault gibi büyük bir markanın araçlarının bu tarz sıkıntı vermesi üzücü.

14 Temmuz 2023 19:57

Fluence ayna katlanma sorunu yaşıyorum ve hala sorun devam ediyor Renault markası benimle hiçbir şekilde iletişime geçip soruna çözüm bulmadılar bu durumu kendim nasıl düzeltebilirim aynı sorunu yaşayan var mı bu sorun Renault araçlarında kronik bir sorun mu

26 Haziran 2023 12:10

Renault Fluence aracımda kardan yağmurdan ve arabayı yıkadıktan sonra ayna katlanma sorunu yaşıyordum. 1 Mart tarihinde şikayetimi dile getirmiştim. Markadan da cevap geldi fakat daha sonra benimle iletişime geçmediler. Sıkıntım hala devam ediyor. Böyle büyük bir markanın müşterileriyle daha ilgili olmasını beklerdim.

profile profile
01 Mart 2023 16:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Suat
Suat

Katlanmasından bahsediyorsanız ayna kapağını sökün içindeki sokete vd 40 sıkın sorun çözülür

Renault Fluence Otomatik Şanzımanda Sürekli Vites Kutusu Uyarısı Ve Çözüm Talebi

Samet
25 Aralık 2025 21:08
renault-fluence-otomatik-sanzimanda-surekli-vites-kutusu-uyarisi-ve-cozum-talebi-2.jpg

Fluence Aracımda Sürekli ESC Arızası

Sabri