Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Ömür
09 Ekim 2024 01:23

Renault Express 2023 model, 2024 Ocak ayı çıkışlı aracımda, 15.900 km'de bakım yapıldığından beri yakıt tüketimi çok arttı, 8,4 litreden aşağı düşmüyor ve 10 litreyi buluyor. Araç sarsıntılı çalışıyor. İlk marşta kalkışlarda titreme ve tekleme var. Debriyajı aldığım günden beri sert; aynı araçtan bir arkadaşımda var ve onun debriyajı pamuk gibi, yakıt tüketimi ise 6-6,5 litre seviyesinde. Aracın içine motor sesi gelmiyordu ilk zamanlar, şimdi kalkışlarda ve rölantide aşırı titreme var. Arka amortisörler ses yapıyordu, değişti ama yine başladı. Her yerinden, özellikle bagaj kapısından, zırıl zırıl aşırı ses geliyor. Dönüşlerde tekerlek kısımlarında aks kafalarından tak tuk takırtılar geliyor. Emisyon hatası verdi, partikülü temizlediler ve şehir içi kullanım kaynaklı dediler. Sesimi çıkarmadım ama artık yeter, araçtan midem bulandı. Hep bir bahane üretiyorlar. Onca para verip zar zor kıt kanaat araba alıyorsun, hesapta garantili araç ama ilgilenen, hatayı çözmek isteyen yok. Araç tam bir teneke, eski aracımı sattığıma pişman oldum. Bu sorunları sıfır aldığımdan beri yaşıyorum. Aracı iade etmek istedim ya da başka bir araç istiyorum dediğimde olmaz diyorlar. Bu Express kasalar tamamen yapılmak için yapılmış, tam bir teneke, ayıplı mal. Daha ne sorunları var da vakit yetmez. İşinde uzman biri benim mağduriyetimi gidersin, yeter artık, yoksa hukuki yollara başvuracağım.

09 Ekim 2024 13:09 (Şikayetten 11 saat sonra)

Bodrum sonuçtan hiç memnun değil

Renault Express Çok Aşırı Yakıt Tüketimi!

Bodrum
05 Eylül 2024 13:32
Renault Express Çok Aşırı Yakıt Tüketimi!

Renault Garantisiz Sıfır Araba

Mert
04 Ekim 2023 12:25

Renault Clio Techno: Bitmeyen Sorunlar Ve Çözümsüz Servis

Yüksel
16 Şubat 15:06
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
27 Nisan 2024 07:52
Renault Pişmanlıktır,Ne Servis Ne De Araç İyi Değil
Renault Pişmanlıktır,Ne Servis Ne De Araç İyi Değil
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Express Araçta Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ahmet