Renault Ekran Çalışmıyor Ne Yapmam Gerekiyor

02 Mart 2024 09:05

Aracım 2023 model, 6 bin 200 kilometrede. Akşam aracımı bıraktığımda herhangi bir sorun yoktu; fakat sabah işe giderken ekranı çalışmadı. Bunun nedeni ne olabilir? Akşam çalışıp sabah çalışmamasının sebebi nedir? Bu durum tüm Megane modellerinde mi yaşanıyor, yoksa sadece benim başıma mı geldi?

04 Mart 2024 08:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sebahattin
Sebahattin

Sigorta kutusundan multimedia sigortasını söküp taktıktan sonra düzeliyor

İlyas

Merhaba iyi akşamlar Renault ile ilgili geçen günlerde şikayet belirtmiştim şikayeti belirtmemin sabahına genel merkezden hemen aradılar. Yazdığım şikayet ile ilgili bilgileri aldıktan sonra beni hemen bulunduğum ilin yani Kütahya merkez Baştaş bayisine bildirdiler. Fazla bir zaman geçmeden hemen benimle Baştaş bayisi irtibata geçti sorunları dinledikten sonra hemen bana randevu ayarladılar ve çağırdılar. Bu arada genel merkezden arayan arkadaşın adını bilmiyorum ama çok ilgili birisiydi onun için çok teşekkür ediyorum. Baştaş bayisinden ise Esra hanım aradı ve çok ilgili ve ben gideceğim güne kadar bana yardımcı olacağını hatta daha sonra bir sıkıntım olursa arayabileceğimi belirtti. Muayene günü günü gittiğimde yeniden Esra hanım karşıladı ve telefondaki ilgisi gibi ilgilendi ve işim hemen halledildi bu arada oradaki teknik servis ekibiyde çok ilgiliydi onlara da çok Teşekkür ediyorum iyi ki Renault'u tercih etmiştim çok memnun kaldım hepsine özellikle Esra hanıma çok teşekkür ederim

Megane 4 Radyo Ve Aydınlatma Sorunları

Abdullah
08 Kasım 2024 17:43
Megane 4 Radyo Ve Aydınlatma Sorunları

Renault 2023 Megane USB Şarj Çalışmıyor

Fatih
02 Şubat 2024 18:17

Renault Yeni Araçta Üretim Hatası!

Gülümcan
03 Kasım 2023 17:07