Osman sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 18:52

İzmir Renault Mais Şubesinden 2024 Ocak sonunda Dacia Duster sıfır araç satın aldık. Araç aldığımızdan beri 8-9 uncu kez farklı tekerlerden farklı yerlerden patladı. Sürekli olarak yoldan civata topluyor. Daha öncesinde 2. El Corsa aracım vardı 2005 model 3 yıl kullandım sanayide çalıştığım halde o dönemlerde böyle bir şey 1 kere dahi başıma gelmedi. Lastiklerin kenarları kabuk kaldırmaya başladı zar gibi soyuluyor ilk defa böyle bir şey görüyorum. Mais de görevli olan arkadaşlar da soyulma değildir o, bir şeyler yapışmıştır kullanıcı hatası gibi cümlelerle başlarından sağıyorlar. 1 milyon tl para verdik araca ancak sürekli problem sorun yaşıyoruz. Ekran telefona bağlıyken 10-15 dakika sonra bağlantı kopuyor. ''şikayet var'' a Dacia Lastik problemi yazarsanız benim gibi mağdur olan arkadaşları göreceksiniz. Çözüm sunulmasını istiyorum ilgililerden

12 Eylül 2024 08:45 (Şikayetten 13 saat sonra)
15 Eylül 2024 10:58

Herhangi bir geri dönüş olmadı. Çarşamba günü 20.000 bakımına gittiğimizde ve daha öncesinde bakım onarım ekibindeki yetkililer ile defalarca görüştüğümüzde (ilk görüşmemiz arabayı aldıktan 1-2 hafta sonra teker patlamıştı) kullanıcı hatası denildi ve gelinen noktada İzmir'de şehir içinde hangi vatandaşın 8 ayda 8-9 kere tekeri patlar? Sınıfta kaldınız verilen bu hizmetlerle bu pişmanlığı yaşattığınız için teşekkürler Mais!

Can sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster İle Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

09 Aralık 2024 23:56
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2025 13:48
sifir-aracta-vernik-sorunu-ve-yetersiz-servis-yaklasimi-6.jpg
Hakan sonuçtan çok memnun

Renault Mais 7 Aydır Parça Temin Edememe Sorunu

Hakan
19 Eylül 2024 18:48
Renault Mais 7 Aydır Parça Temin Edememe Sorunu
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
18 Ocak 2025 01:38
Dacia'nın Bakım Uyarısı Ve Garanti Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Duster'da Çözülemeyen Yazılım Sorunu Ve Güvenlik Endişesi

Murat