Renault Clio Vites Kutusunu Kontrol Ettirin

Resul
16 Eylül 2023 23:36

2014 Clio Touch 1.5 EDC otomatik vites aracımı 2 yıl önce ikinci el olarak aldım. Aracın ilk sahibi tüm bakımlarını Ankara'da yaptırmış. 2 ay önce 'vites kutusu hararet', 'Vites kutusunu kontrol ettirin', 'egzoz emisyon kontrol ettirin' uyarısı verdi ve aracın vites geçişleri zorlaştı manuel modda ise 1,3,5 viteslere geçmedi. Bir gün sonra uyarı gidince araba normale döndü, hiçbir sorun çıkarmıyor. Eğer uyarı ekrandan silinmeden harekete geçerseniz kavrama biraz geçişi zor oluyor, vites geçişlerini hissettiriyor. Yine uyarı ekrandan silindiği anda her şey normale dönüyor. İnternetten araştırdığımda bu sorunun Renault un EDC şanzıman kronik hatası olduğunu (İnternette birçok platformda Clio Megane ve Fluence EDC li şanzımanlı araçların genel sorunu) öğrendim. Bugün yine aynı hatayı aldım ve aracım bu kez hiç hareket etmedi manuel modda da hareket etmedi. Müşteri memnuniyeti adına neden bu araçlar geri çağrılmıyor? Renault markasını severek ve güvenerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Diğer her yönüyle çok sevdiğim, severek kullandığım Renault Clio aracımın bu sorununu çözmek için, Renault gibi büyük bir dünya markasının bana yardımcı olacağına inanıyorum. Yardım bekliyorum.

18 Eylül 2023 08:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Renault EDC Şanzıman Vites Kutusu Harareti

Dursun
22 Eylül 2023 09:42
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Şanzıman Beyin Arızası 2015 Renault Cl

Selçuk
19 Ekim 2023 11:29
Ihsan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Vites Kutusu Hararet

Ihsan
13 Eylül 2023 15:35
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 18:10
Can sonuçtan hiç memnun değil

Renault 2014 Fluence Kronik Beyin Arızası

24 Kasım 2023 11:33