Caner sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Amortisör Sorunu Ve Kemal Tepretoğulları Servisin Yaklaşımı!

Renault Clio 5 Amortisör Sorunu Ve Kemal Tepretoğulları Servisin Yaklaşımı!
14 Eylül 2023 10:05

12.09.2023 tarihinde 2021 model Clio 5 aracımı Kadıköy Renault Kemal Tepretoğulları servise ön amortisörden gelen ses nedeniyle 10 gün önceden de aldığım randevu ile götürdüm. Kendim de ekspertiz işi ile uğraştığımdan henüz 22.000 km'de olan aracın amortisör kitlenmesinin fabrikasyon bir hata olduğunun farkında olarak gittim zaten. Servis danışmanı M***** bey son derece nazik ve yapıcı bir şekilde yaklaşıp aracı incelemeye alacaklarını durumdan haberdar edeceklerini bildirdi. Gün içinde arandığımda amortisörün garantiden değişeceğini son onay için Renault'tan mail beklediklerini söyledi. Ben de teşekkür edip artık bekleme faslına geçtim. Ertesi gün M***** bey telefonla aradığında aracınızda önden hasar var fotoğraflarını da çektik bunu garantiden değiştiremeyeceğiz değiştirirsek garantiden olmayacak ve tam olarak 40.000 TL masraf olduğunu söyledi. Tamam herhangi bir müdahalede bulunmayalım deyip teslim aldım aracı. Bugün kendi dükkanımızda aracı liftte kaldırdığımızda sadece ön panel bağlantı ayağının ve tampon alt bakalitinin kırık olduğunu gözlerimizle gördük. Araçta lastik tarafından ya da çamurluk tarafından bir darbe olmadığı için haliyle amortisörü etkileyecek hiçbir durum olmadığı da meydana çıktı. Yeniden servisi arama ihtiyacı duydum ve M***** beye durumu izah ettikten sonra atölye şeflerinin dahili numarasını verdi ve ben atölye şefini aradım. Asıl mevzu bundan sonra başlıyor. Bu tamamen üslup yoksunu, mahalle kabadayısı atölye şefi abimiz telefonda mevzuyu tane tane izah etmemize rağmen ben o arabayı garantiye sokmam, etmem, önden hasar almışsın etmişsin tarzı son derece çirkin bir üslupla sesini de yükselterek bir nevi bizi "siz zaten arabayı vurmuşsunuz bedavadan amortisör değiştirmeye çalışıyorsunuz" konumuna soktu. Ortada yanlış bir tespit ve bunu düzeltmeye çalışan müşteri varken yetkili servisim diyen bir yerin atölye şefinin bu tepkisinden dolayı şikayetçiyim ve tarafıma ulaşılıp sorunun çözülmesini bekliyorum.

15 Eylül 2023 08:32 (Şikayetten 22 saat sonra)
18 Eylül 2023 09:15

Telefonla 1 kere tarafıma ulaşıldı sorun hakkında konuşurken acil bir durum doğdu ve yeniden arayabilir misiniz dedim tamam denildi ama yeniden tarafıma dönüş yapılmadı hoş dönüş yapılsa da aynı şeyleri söyleyecekler bu saatten sonra Renault ile anlaşabileceğimizi düşünmüyorum. Malum servis evime çok yakın iken daha uzaktaki yetkili servise götüreceğim arabayı bakım için 6 ay sonra ama hakkımı da helal etmiyorum

Yeni Aracın Gizli Kusurları: Hakkımı Helal Etmiyorum!

24 Aralık 2024 22:27
yeni-aracin-gizli-kusurlari-hakkimi-helal-etmiyorum-1.pdf
Birsen sonuçtan çok memnun

Birsen
30 Eylül 2024 14:38
"Yasin Beye ilgisi, kibar iletişim şekli ve çözüm odaklılığı sebebiyle çok teşekkür ederim. Markaya olan güvenimiz konusunda da yanıltmadıkları için ayrıca memnuniyetimi eklemek isterim."
Renault Clio Lastik Paspas Eskimesi
Renault Clio Lastik Paspas Eskimesi
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
27 Kasım 2024 00:02
Renault Araç Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar!
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Renault'un Maksi Garanti Kapsamında Tamir İçin Ücret Talebi

10 Haziran 2024 23:13
renaultun-maksi-garanti-kapsaminda-tamir-icin-ucret-talebi-1.pdf
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Turbo Sorunu: Garantili Değişim Talebi

Oğuzhan