Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 20:55

2023 model Clio aracımı ilk bakımına verdim. Daha önce far kısmında hiçbir problem olmamasına rağmen, aracı teslim aldıktan bir gün sonra farımın içinde buğulanma fark ettim ve aracım far arızası verdi. Sonrasında tekrardan götürdüğümde ise aracın daha önceden böyle bir sorunu olduğunu, kesinlikle yapılması gerektiği ve en az 80k ücreti olduğunu belirttiler. İç tarafından bir sızıntı olduğunu, tamir edilmezse ciddi sorun olacağını söylediler. Sebebinin ne olduğunu sorduğumda, daha önce yaptığım çok ufak bir kazayı bahane ettiler ki bu kaza 4 ay öncesine ait ve araç bana 4 aydır hiçbir sorun çıkarmadı. Ayrıca ben bakıma verdiğimde, teslim alırken bana asla böyle bir sorundan bahsedilmedi. Madem zaten var olan bir sorundu, neden bilgi verilmedi? Çok özensiz ve ilgisiz tavırları sebebiyle asla önünden bile geçmeyeceğim. Sorunun çözülmesi için gerekli yerlere başvurdum. Aracımın ilk bakımında bana bunları yaşatan servise umarım kimse gitmez.

30 Aralık 2024 13:29 (Şikayetten 16 saat sonra)
02 Ocak 10:38

Hala süreç hakkında sonuç elde edemedim. Tek farla karanlıkta tehlikeli bir şekilde işe gidip gelmeye devam ediyorum. Durumun hızlıca sonuçlanmasını rica ederim. Aracın garantisi de devam ettiği için farı başka bir yerde de yaptıramıyorum.

05 Ocak 10:37
Clio Aracımın Bakımında Karşılaştığım Sorunlar

Bakım sonrası bana teslim edilen belgeye bakın. Aydınlatmanın kontrol edildiği ve sorun olmadığı belirtilmiş. Hala elde edilen bir sonuç yok. Mağduriyetimin giderilmesi için daha yetkili yerlere başvuracağım.

Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Ünal
07 Ekim 2024 00:04
Renault Clio Far Sorunu ve Yetersiz Servis Deneyimi
Kadircan sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Devam Eden Araçta Far Buğulanma Sorunu

Kadircan