Captur 2015

14 Şikayet
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Captur Bluetooth Bağlantısında Müzik Ve Video Sesi Sorunu

Renault Captur Kapı Cam Kontrol Panelleri Hakkında

Adem
13 Eylül 2024 22:19
Renault Captur Kapı Cam Kontrol Panelleri Hakkında
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Captur EDC Şanzıman Hatası (Vites Kutusu Kontrol )

Fatih

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
12 Haziran 2024 13:26
renault-captur-vites-kutusunu-kontrol-ettirin-yetkili-servis-5.docx
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
04 Haziran 2024 10:05
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Yağmurlu Akşamda Captur'un Vites Hüsranı!

Suzan
08 Aralık 2023 09:31
Mustafa sonuçtan çok memnun
01 Kasım 2023 22:00

"2023 Ocak ayında sıfır olarak almış olduğum Renault Captur aracımda 2023 Ekim ayından beri 3'den 4'e vites geçerken sürtme sesi geliyordu. Kendi ilimdeki Renault servisine Ekim ve Aralık 2023 ve Mayıs 2024'de götürdüm. Sorunu çözmedikleri için de kendilerini Tüketici Hakem Heyeti'ne vererek yolumuzu ayırdım. Kasım 2024'de Renault Merkezi arayarak bu sorun hakkında Gülpar'dan hizmet almak istediğimi belirttim. Kısa bir süre sonra Gülpar Müşteri Hizmetlerinden Cansu Hanım arayarak randevu oluşturdu. Randevu saatinde aracı Servis Danışmanı Hümeyra Hanım teslim aldı. Kısa sürede arıza tespiti yaparak aracı iade ettiler. Buradaki servis gibi sabah randevu verip de akşama kadar aracı tutmadılar. Bir ay kadar sonra arayarak istemiş oldukları parçaların geldiğini ve ne zaman gelebileceğimi sordular. Kararlaştırdığımız tarihte aracı teslim ettim. Onarımın 1,5 gün süreceğini belirterek hemen ikame araç verdiler (Bir başka arıza için kendi ilimdeki serviste aracım 1 aya yakın kaldığında anlaştıkları araç kiralama bayiinin garajı araç dolu olmasına rağmen araç yok deyip 3 gün sonra köyden getirdikleri 2015 model 200 küsur bindeki Duster'i büyük bir başarı gibi gösterip teslim etmişler ve faturaya Duster değil de Kadjar yazabilir miyiz diye de sormuşlardı). Bir gün sonra aracımı garanti kapsamında onarılmış ve temizlenmiş olarak teslim aldım. Gitmişken aracın yıllık bakımını da yaptırdım. 10 üzerinden 10 puan alacak bir servis deneyimi oldu. Başta Hümeyra Hanım ve Cansu Hanım olmak üzere emeği geçen servis çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum."

Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Renault Benzin Gösterge Sorunu

Selçuk
16 Eylül 2023 11:25
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Renault Vites Kutusunu Kontrol Ettirin Arızası

Renault Captur Otomatik Vites Kutusu Arızası

Hakan
10 Mart 2023 15:57

Marka Profili

Renault 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %93
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Renault 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %93
Marka Karnesini Gör