Regal 18000 BTU R32 İnverter Klima

İkiz
27 Mayıs 2024 22:06

Merhaba. 30/04/2024 tarihinde satın almış olduğum Regal Marka 18000 BTU/H A++ R32 inverter klimayı sadece 15 dakika kullandım. İkinci çalıştırmamda ise hata mesajı ile karşılaştım. Dış ünitesinde meydana gelen arıza sebebiyle komple değişim istedim. Anakartının arızalı olduğu belirtildi. Komple iç ve dış değişim istesem de fabrika tarafından sadece dış ünitenin değişebileceği bildirildi. Sonradan dış ünitenin farklı bir marka olan Finlux ile değiştirilebileceğini belirttiler. İlerleyen zaman diliminde olası bir parça uyumsuzluğu olabileceğinden dolayı farklı marka değişimini kabul etmiş olsam, o markadan sipariş verirdim. Burada satış sonrası hizmetin zayıf ve güvensiz olduğunu düşünüyorum. Bir ürünü aldığınızda ve sorun olduğunda ilk gidilecek yer, ürün satışı yapılan yerdir. Öyle değil mi? Halbuki bizi mağaza, yetkili servis ve fabrika ile ayrı ayrı görüştürerek derdimizi anlatmaya çabalattırıyorlar! Verdiğimiz paramızla hakikaten rezil oluyor ve vaktimizi sorunlu olan ürün ile uğraşmaya harcıyoruz. Gerekli yerlere zaman geçmeden başvuruda bulundum. Çünkü başıma gelecek olanları tahmin edebiliyorum. Dış ünite hafıza kartı arızasının yeni gelen üründe de başıma gelmeyeceği aşikar. Başvurumun hızlandırılarak ürün ve bedel iadelerinin karşılıklı olarak yapılabilmesini talep ettim. Tanınan büyük bir firma olan Vestel ve Regal'in fabrikasından aldığım geri dönüş, beni hayal kırıklığına uğratmıştır.

Arızalı Klima Teslimatı Ve Geciken Değişim Nedeniyle Mağduriyet

Güldane
17 Temmuz 2025 02:50
Arızalı Klima Teslimatı Ve Geciken Değişim Nedeniyle Mağduriyet
Rujhat sonuçtan hiç memnun değil

Rujhat
08 Ağustos 2024 11:17
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Regal Klima Arızası Giderilmiyor

Muzaffer