Kübra sonucu yetersiz buldu

Reeder Sıfır Kutu Bozuk Telefon

22 Eylül 2023 20:54

1 yıl önce bu Reeder adlı markadan telefon aldım. Yaklaşık 5-6ay içinde önce servise gönderdim hatalarını düzeltmeden geri getirdiler tabi servis süresince telefonsuz mağdur oldum üstüne sorunlar düzelmedi ve ekstra yeni sorunlarda eklendi diye tekrar gittim bu sefer direk ürün değişimi yaptılar. Verdikleri telefonda da birkaç ay içinde aşırı ısınmalar ve hızlı şarj bitimi yaşadım. Tekrar kod verip değişim dediler bir ay gibi bir süre daha mağdur beklettiler. 21.09.2023 tarihinde yeni telefonu aldım kutu mağazada açıldı şarj 3 olduğu için orada ayrıntılı bakmadım eve geçip şarja taktığımda sürekli açılıp kapanma ama saatte bir değil sürekli aç kapa yapıyordu. Bana yine kod verip değişim diyorlar fakat koca Ankara'da ürün yok ya da sizin için yola çıkarıyoruz gönderiyoruz diyemiyorlar. Telefon olmadıktan sonra bu nasıl yardımcı olmak. Daha yeni kutudan bozuk ürün çıktı her türlü 1 yıldır mağdurum ve hala devam ediyor. Yerine aynı özellikte vermeyip üstünü verip para istiyorlar ama alt ürünü aldığımda benim zararımı da vermiyorlar. Buradan da çözülmezse sıradaki durağım Tüketici Hakem Heyeti olacak. 1 haftaya gelecek bile denilmiyor belki 1 ay bile bekletebilirler daha önce yaptıkları gibi. Bu nasıl yardımcı olmak?

29 Eylül 2023 11:41

Re Swap ekibinden arandım değişim yapacaklarını fakat kendi telefonumun Ankara'da olmadığını ne zaman geleceğinin de belli olmadığını ilettiler. Bu durumda değişeceğinin sözel olarak söylenmesi bir çözüm değil çünkü belki 1 belki 2 ay bu mağdurlukta ve belirsizlikte devam edecektim. Mecburi olarak telefonumun alt seviyesinde başka bir telefonla değişimi kabul etmek zorunda kaldım. Yeni telefonun da arka kapağında gevşeklik var sonrasında başka bir soruna sebep olur mu bilemiyorum. Şimdi bu telefonda sorun olsa bile bu sefer diğer telefonumdan isteyecek olsam üzerine para isteyecekler ama düşük seviyeyi verdiklerinde onlar bana para iadesinde bulunmadı. Bu marka yüzünden telefonun yedeklemeleri bile bozuk olmuş bütün WhatsApp yedeklemelerim olmasına rağmen hata verdi ve bir türlü geri yüklenmedi. Marka insanı her yönden rezil ediyor.

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefonunda Yaşanan Sorunlar Ve Tüketici Hakem Heyeti Kararına Ulaşılamama

Gönül
07 Nisan 14:19
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 14:20
Reeder Marka Yeter Artık Bir An Evvel Çözüm Getirin
Reeder Marka Yeter Artık Bir An Evvel Çözüm Getirin
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefon İadesi Kararı Sonrası Param Hala Ödenmedi

Nurullah
19 Haziran 15:23
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S23 Pro Max İle Yaşanan Sorunlar Ve İade Talebi!

Berivan
08 Nisan 01:17
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefon Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Geciken Çözüm

Ömer