Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder P13 Blue Lite 2022 Zil Sesi Kendiliğinden Değişme Sorunu

16 Ocak 2024 09:40

Reeder P13 Blue Lite 2022 telefonu 6 aydır kullanıyorum. Ancak şu sorunları yaşamaya başladım: Zil sesini istediğim bir melodiye ayarlıyorum, fakat 1 veya 2 gün içerisinde kendiliğinden 'Reeder new' melodisine geri dönüyor. Fabrika ayarlarına dönmeme rağmen ve birkaç defa denememe karşın sorun devam ediyor. Bir diğer sorun da bildirim seslerinde yaşanıyor; sesler azaldı ve 4 adet bildirim sesi kaldı, diğerleri kendiliğinden silindi. Muhtemelen yazılımsal bir sorundur. Belki bir hard reset ile düzelecek ancak kimse yardımcı olmuyor ve hiçbir şekilde teknik destek alamıyorum.

19 Ocak 2024 09:41

Reeder P13 Blue Lite 2022 telefonu 6 aydır kullanıyorum. Ancak şu sorunları yaşamaya başladım: Zil sesini istediğim bir melodiye ayarlıyorum, fakat 1 veya 2 gün içerisinde kendiliğinden 'Reeder new' melodisine geri dönüyor. Reeder mağazadan Acil değişim istiyorum.

16 Ocak 2024 09:43

Değişim için ise 650 TL ücret istiyorlar. Yaşanılan sorun yazılımsal bir sorun bunu müşteriye mal ediyorlar. Ücretsiz değişimini istiyorum.

17 Ocak 2024 09:31

Aradınız ama müsait değildim açamadım. Tekrardan tarafıma ulaşabilir misiniz lütfen.

17 Ocak 2024 11:28

Tekrar dönüş sağlanmıştır. Ancak ürün yazılımsal olduğu halde servise gitmesi gerektiği bilgisi verilmiştir. Ürünümü yazılımsal hatalı olarak ayıplı kategoridedir ve 6 ay içerisinde değişim-iade hakkı yasal olarak doğar.

17 Ocak 2024 11:29

2024 yılında telefon kullanasını bilmeyen biri bile bunu anlar

22 Ocak 2024 10:15

Şu dakika itibariyle gün içinde THH başkanlığına baş vuruyorum. 6502 sayılı tüketicinin Korunması hakkında yer alan taleplere uymadığınızdan dolayı. Satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır.

Kübra
Kübra

Aynı durumdan bende şikayetçiyim bana da dün döndüler dediler ki telefon zil sesi 2 sinide aynı zil sesi yaparsan olur dediler yaptığım ve sabah zil sesi kendiliğinden değişti fabrika ayarlarına da dondurduğum halde

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
24 Nisan 2024 10:40