Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
21 Mart 2023 18:22

Yaklaşık 2-3 yıl önce Atasun Optik'ten Rayban marka polorize gözlük aldık. Zamanla gözlükte nokta nokta içte ve dışta deformeler meydana geldi son yıl gözlüğün tamamında çizilmeler camın çerçeveye yakin kısımlarında soyulmalar meydana geldi. Kesinlikle islak mendil, kimyasal sıvı veya kuru bezle silmedim. Sürekli silme bezini gözlüğüme sararak orijinal kutusunda taşıdım. Bu kadar parayı bunun için mi verdim? Bu kadar çabuk mu gözlük camında bozulmalar olur. Artık gözlüğün orijinal olup olmadığından şüpheliyim. Bugün Atasun Optik mağazasına gittim. Görevli arkadaş da bu derece deformenin sadece kullanıcı hatasından olamayacağını söyledi. Garantisi bittiği için ücretli cam değişimi önerdiler. 870 TL gibi bir rakam söylendi. Ben de ücretin yüksek olduğunu yaptıramayacağımı söyledim. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım onlarda yardımcı olmadılar. Benim beklentim camın tamamen ücretsiz değişim değildi. En azından bir miktar yedek parça indirimi yapabilirlerdi. Onu da kabul etmediler. Rayban artık eskisi gibi kaliteli değil mi sorusu akla geliyor.

profile profile profile

Zeynep
Zeynep

Ray Ban'in kalitesiz olduğu konusunda kesinlikle haklısınız. Ben de Ray Ban marka polarize olmayan güneş gözlüğümün çerçeve ve camlarında aynı sorunu yaşıyorum. Bir güneş gözlüğünün ömrü maksimum 4 yıl olmamalı diyorum. İşportadan güneş gözlüğü almış olsaydım, bu kadar kalitesiz çıkmazdı. Ray Ban aldım, pişman oldum.

Rayban Gözlüğümde Cam Soyulması Garantiyi Aşan Kalite Sorunu

Hafize
15 Şubat 01:48
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Gözlükte Cam Değişimi Sonrası Hızlı Bozulma Ve Garanti Dışı Bırakılma Mağduriyeti

Turan
18 Eylül 2025 17:09