Ray Sigorta'nın Haksız İcra Takibi

26 Aralık 2024 15:23

Ray Sigorta'dan 18/05/2024 tarihinde aldığım Hyundai araç için başlangıç kaskosu yaptırdım. Daha sonra Eylül ayının sonlarına doğru ön camıma taş geldi ve ön camım kırıldı. Ben de sigortacımı arayarak kaskodan camı değiştirdim. Bugün icra mahkemesinden bana yazı geldi. Ray Sigorta beni icraya vermiş ve 5900 TL gibi bir rakam istiyor. Avukatlık ücreti hariç. Sebep olarak, ben almadan önce 2023 yılının 7. ayında araç muayeneye girmiş ve ön cam hafif hasarlı yazılmış muayenede. Yaklaşık 1 yıl 2 ay önce. Ben aracı aldığımda ön cam sağlamdı. Herhangi bir sorun yoktu. O kırık olsa, ön camla ben bu araca 1 yıl 2 ay nasıl bindim, sorarım size. Hasarı karşılamamış ve icraya vermiş, hiç aramadan haber vermeden. Camı değiştirmeye geldiğinizde 'karşılayamayız' deseydiniz, değiştirmeseydiniz. Hiçbir şey demeden değiştirin, 3 ay sonra da cam parası, faiz ve avukatlık ücreti almak için icraya verin. Ayrıca cam hasar tutanağındaki imza bana ait değil, adımın yazıldığı yazı da bana ait değil. Ray Sigorta hukuka ve ahlaka aykırı işlemler yapıyor. İtiraz edeceğim ve mahkemeye vereceğim.

26 Aralık 2024 15:37 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

26 Aralık 2024 16:17

Şimdi de kasko poliçem sadece dolu hasarında cam karşılıyor diyorlar. Tamam doğru olabilir ama neden kapsamayan bir onarımı yaptınız, neden bir bilgi vermediniz, neden 3 ay sonra hiç haber vermeden icraya verdiniz, kapsamayan bir hasarı yapmasaydınız ya da bastan bana fatura edileceğini bildirseydiniz.

27 Aralık 2024 16:43

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından mail adresinize bilgilendirme iletilmiştir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Yusuf
Yusuf

Ray Sigorta pişmanlık resmen bugün banada göndermişler itiraz edin icraya her şekilde kayıp ederler mahkemeyi ödemeyin icrayı gönderen avukatlarla konuşuyorum 100lerce kişiye göndermişler tamamen pişmanlık bu sigorta firması

Cem

Evet yarin edeceğim kapsamıyorsa değiştirmeseydiniz. Police kapsamında defilse karşılamazsın yanlışlıkla karşıladı isen bu senin hatan benim hatam değil. Kendim dışarıya daha ucuza yaptırırdım Ray Sigorta kesinlikle pişmanlık.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2025 13:43
Ray Sigorta’dan Değer Kaybı Ödemesi İçin Aylarca Bekleyen Mağdur Müşteri
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 16:51
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ray Sigorta'nın Haksız İcra İşlemi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

24 Aralık 2024 17:15