27 Aralık 2023 15:031.367

Ray Sigorta sayfasında kasko kapsamında devlet memurlarına yüzde 25 indirim var reklamı yapılıyor. Ancak kasko yaptırmak için teklif aldığımızda daha sonra memur olduğumuzu söyledim, indirimi uygulayamadıklarını "Kasko teklifinize meslek indirimi de eklendi fakat asgari Prime takılmasından kaynaklı prim değişikliği olmadı " ifade edildi. Bu durumda aslında herkese sunulan indirimi belli özelliklere bağlamış gibi göstererek tüketicileri aldatmaktadır. Reklamın detaylarında böyle bir kısıtlama olduğu kesinlikle yazmıyor.
Ayrıca Baby on board kasko olduğu yazılıyor. Detaylarında sadece trafik sigortası kapsamında olabileceği belirtiyor. Bu kapsamda teklif almak istediğimde ise Ray sigortanın trafik sigortası için teminat vermediği söyleniyor. Ray Sigorta o zaman bu kadar reklamı neden yapıyor.

27 Aralık 2023 15:54 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Berre
29 Aralık 2023 09:51

Hiçbir çözüm iletilmedi neden memur indirimi yapıldığında aynı fiyat çıkıyor bir açıklama gelmedi

Yanlış İndirim Uygulaması Ve Ek Ücret Talebi

21 Kasım 2024 21:511.397

Aracımı Ray Sigorta'dan 2023 yılında kasko yaptırdım. Kasko yaparken bana sağlık çalışanı indirimi yapacaklarını söyledi...

Yanlış İndirim Uygulaması Ve Ek Ücret Talebi

Yanlış İndirim Uygulaması Ve İletişim Sorunları

21 Kasım 2024 22:351.561

Ray Sigorta Kasko İle İlgili Bilgi Alınamıyor

5 Eylül 2023 14:13802

"Arayan Beyefendinin adını hatırlayamıyorum fakat çok donanımlı biriydi çok detaylı bilgi verdi, sorduğum tüm sorulara cevap bulabildim çok teşekkür ederim ilgi ve alakası için."

Ray Sigorta Kasko İle İlgili Bilgi Alınamıyor

Ray Sigorta 0-6 Yaş Trafik Sigortası İndirim Aldatmacası

1 Ocak 2024 00:451.791

Ray Sigorta tarafından, 0-6 yaş arası çocuğu olan kişilere trafik sigortası alınması durumunda %15 indirim yapılacağı be...

Tümünü Gör
Ray Sigorta Firmasının Mağdur Etmesi!

Ray SigortaFirmasının Mağdur Etmesi!

Funda
Ray Sigorta Müşterilerini Yarı Yolda Bırakır!

Ray SigortaMüşterilerini Yarı Yolda Bırakır!

Tc Mehmet
Ray Sigorta Bahsi Geçen Araba Değil De Bomboş Teslim Edilen İkame Araç!

Ray Sigorta BahsiGeçen Araba Değil De Bomboş Teslim Edilen İkame Araç!

Sevda
Ray Sigorta'dan Şikayetçiyim!

Ray Sigorta'danŞikayetçiyim!

Safa
Ray Sigorta Cevap Yok, Telefonu Açan Yok!

Ray Sigorta CevapYok, Telefonu Açan Yok!

Niyazi
Ray Sigorta Su Borusu Hasarı Ödenmemesi