Feyzi sonuçtan hiç memnun değil

Ray Sigorta Reddetmek İçin Yapılan Göstermelik İnceleme

Ray Sigorta Reddetmek İçin Yapılan Göstermelik İnceleme
31 Temmuz 2024 15:12

Konutumuzdaki hasarlar nedeniyle hasar ihbarı yaptık. Aynı gün eksper geldi, incelemelerde bulundu. Ayrıntılı inceleme yaptı, fotoğraflar çekti. İki gün geçti hiçbir iletişim kurulmadı. Hasar dosyası sorgulamadan takip ettim. Biraz önce doya kapanmış ama nasıl kapanmış bir bilgi yok. Nedene kapanmış bir bilgi yok. Sonuç nr, bilgi yok. Acenteyi aradım. Onlar kendi sistemlerinden baktılar ve reddedilmiş olduğunu söylediler. Neden reddedilmiş, yine bilgi yok. Ray Sigorta daha önce de aynı durumu yaşattı bize. Her hasar durumunu reddetme üzerine kurulmuş bir anlayışları var. Şimdiye kadar diğer sigortalarda bunu yaşamadım. Bu uygulamalarını da ben reddediyorum. Bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim ve kimseye de önermeyeceğim. Yıllardır ödediğim paraları da bütün haklarımı da helal etmiyorum. Böyle sigortacılık olmaz. Reddedilmiş olsa da gerekçesi yazılır ya da bilgi verilir. Üç günde sonuçlandırmak önemli ama nasıl sonuçlandırıldığı daha önemli. Reddetmek için taa adrese gelmelerine de gerek yoktu. Bulundukları yerden de reddedebilirlerdi. Niyetleri zaten reddetmek olduğuna göre göstermelik incelemelere hio gerek yok.

31 Temmuz 2024 15:42 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

01 Ağustos 2024 10:37

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

01 Ağustos 2024 12:15

Beni kimse aramadı.

02 Ağustos 2024 16:16

İletişime geçilmedi.

08 Temmuz 2024 11:45
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Müslüm
17 Temmuz 2025 15:24
Ray Sigorta Hasar Sürecinde İletişim Ve Ödeme Sorunu
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Kasım 2024 19:57