Ümit
03 Temmuz 2024 13:49

2021 yılında Media Markt'tan aldığım oyuncu koltuğu daha önce 2 kere ses ve gıcırtı şikayeti ile servise gitti. 3. defa oturak kısmının orta bölümünde bulunan sivri bir cisim oğlumun bacağına batarak zarar verdi. Bu cisim bacak aort damarına da gelerek zarar verebilirdi. Ancak tekrar servise göndermenize rağmen garantisi geçtiği için ilgilenilmeyeceğini ve ücret talep edeceklerini ilettiler. Ürün kalitesiz ve insan sağlığı açısından zararlı. Bu nedenle ilgili ürünü Ciner ve Sağlık Bakanlığı dahil insan hayatını tehlikeye atabilir gerekçesi ile toplatılmasını talep edeceğim.

04 Temmuz 2024 08:43 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Mert sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2025 10:09
Onur sonuçtan memnun

Rampage Kulaklıkta Aşırı Isınma Ve Ses Sorunu

31 Aralık 2024 19:22
"Gerçekten çok iyi ve çok hızlılardı ürünün mikrofonu eksikti onu da göndermişler eskimiş olan pedleri yenilemişler efsaneydi kulaklık yeni gibi olmuştu tek problem ürünün kutusunun üstünde etiketler yapıştırılmasıydı kutularını saklayan birisiyimdir benim için tel eksik yönü buydu bu yüzden bir yıldız sildim yoksa efsaneler. Teşekkürler..."
Göksel sonuçtan çok memnun

Göksel
09 Temmuz 2024 18:53
"Çok hızlı bir şekilde sorunuma çözüm bulundu. Segment Bilgisayara çok teşekkür ederim"
TrustBuy Güven Skoru