Rampage V995 Forza Horizon 5 Görmüyor

19 Temmuz 2023 04:46

Rampage v995 direksiyon setim ile forza horizon 5 giriyorum ama uyumsuz direksiyon konsolu diyor direksiyonu görmüyor, diğer oyunlarda böyle bir şey ile karşılaşmıyorum sizden ricam özel ayarlar sağlayabileceğimiz driver getirin ve bu sorunu nasıl çözebilirim açıklayın Xbox game pass ile ulaşım sağlıyorum oyuna.

01 Eylül 2023 20:08 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Ahmet
Ahmet

Selamlar dostum oyunu Steam'den oynuyorsan oyuna Steam'den sağ tık yapıp özellikler-kontrolcü-Steam girdisini devre dışı bırak (sende varsayılan olarak gözükür) bu ayarları yaptıktan sonra oyunda direksiyon olarak görecektir ancak hala yapman gereken bir şey var. Oyunda direksiyon ayarları kısmına geldiğinde ok tuşlarından sağ ok yaptığın zaman profil 1 gelecektir bunları yaptığın zaman sorunsuz çalışacak

Oğuzcan

Selamlar desteğin için sağ ol geç gördüm biraz uğraştım başardım Xbox üzerinden oynuyordum şu an problem yok teşekkürler

Forza Horizon 5 Rampage V995 Algılamıyor

18 Temmuz 2024 18:47