Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Rainwater Su Arıtma Sistemleri Filtre Tıkanması

12 Aralık 2023 11:12

Rain Water su aritma filtrelerinin sürekli tıkanması ve fahiş fiyat artışı nedeniyle genel merkezle konuşmamıza rağmen problemimiz çözülmedi. Satış yapılırken filtre değişim sureleri yılda bir kez ve membran için 4 yılda birken gerçekte olan yılda 3 parti değişim ve iki yılda membran filtrenin değişmesi gerektiği oldu. Simdi iki yılı dolan cihazımızın tüm filtrelerinin değişmesi gerektiği söyleniyor. Üstelik 3 ay önce 3'lu filtre için 1150 TL fiyat verilirken bugün 2450 TL fiyat verilip lütuf olarak indirimle 2100 TL'ye düşürüyorlar. Üstelik bu fiyata simdi membran filtre ekleniyor. Tüm bu artışa rağmen filtrelerin yıl içinde tıkanması halinde tekrar ödeme talep ediyorlar. Rain Water markasını güvenip muadillerine kıyasla kat ve kat fazla para ödeyip defalarca bu problemi yaşamamamız gerekirdi. Rain Water satış yaptığı ürünün arkasında durmuyor.

15 Aralık 2023 09:44

Rain Water su aritma sistemleri satışta eksik bilgiler vererek insanları yanıltıyor. Filtre sureleri yılda bir denildi 6 ayda tıkandı bir ay sonra diğeri tıkandı. Membran 4 yıl denildi 2 yıl dolmadan tıkandı. Her biri için ayrı ücret istendi. Yetkililer ilgisiz 10 gündür su arıtmıyor damaca ile su alıyorum. İki yildir defalarca servis geldi gitti bu markayı aldığıma çok pişmanım. Hem cihaz çok pahalı karşılığında aldığımız verim en kalitesiz ürün gibi. Keşke sıradan bir marka alsaydım.

15 Aralık 2023 19:13 (Şikayetten 3 gün sonra)
Tuğba
Tuğba
27 Aralık 2023 15:21

Sayin yetkili satış yapılırken vaat edilen surelerle şu anda cevap olarak yazdığınız sure birbirini tutmuyor. Ben yıllık değişime karşı çıkmıyorum. 6 ay sonra aynı sorunla karşılaştığım için 1 yıllık garanti talep ediyorum. Membran filtre için 4 yılda bir değişecek denildi 2 yıl dolmadan tıkandı telefonda görüştüğüm yetkili iki ile dört yıl arası dedi simdi siz bir yıl diyorsunuz. Hangisi gerçek? Satış yapılırken söylenen mi arıza verince duruma göre güncellenen sure mi? Membran filtrenin garanti kapsamında değişmesi ve üçlü filtrenin 1 yıllık garanti kapsamında tutulmasını talep ediyorum. Aslında satış sırasında verilen taahhüdü gerçekleştirmenizi talep ediyorum.

27 Aralık 2023 15:29

Turan
Turan

Bugün itibariyle değişim için aradığımda 3 adet filtre için 2450 TL yi duyunca ben de şoke oldum! Bu fiyat normal değil, araştırıp başka bir arıtma takacağım, daha maliyetli de olsa yaklaşımlarına tepki koyacağım

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 23:26