Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Rabi Mobilya Bir Mobilya Firmasının Teslimat İhmalinden Dolayı Şikayet

Rabi Mobilya Bir Mobilya Firmasının Teslimat İhmalinden Dolayı Şikayet
10 Ekim 2023 20:54

Rabi mobilyanın kendi sitesinden 14 Eylül 2023 yılında aldığım 4 kapılı gardırop 7 Ekim cumartesi günü teslim edildi. 10-15 gün sürecek denilen teslimatı 23 gün sürmesi yetmezmiş gibi bir de gardrobu kulplarını eksik göndermişler. WhatsApp destek hattından yaptığım görüşmede kendilerine ürünün kodunu bildirmeme rağmen benden kutunun üzerindeki barkodu göndermemi istediler. Bu barkodla kutular doldururken çekilen kamera görüntülerini izleyip eksik malzeme doldurulup doldurulmadığını kontrol edeceklermiş. Bende kendilerine ustaların dolapları monte ettikten sonra karton kutuları attıklarını satın alırken böyle bir uyarıda bulunmadıklarını dahası eksik ürün göndermenin onların hataları olduğunu söylememe rağmen hatalarını kabul etmiyor bana istersem kulpları kargosunda benden olacak şekilde satabileceklerini söylüyorlar. Bu kadar basit bir hatayı yapan ve bu hatasını telafi etmek için gerekli özveriyi yapmaktan kaçınan bu firmadan bir daha asla ürün almayacağım almak isteyen kişilere de firmanın hatasının arkasında olmadığını söylemek isterim. Rabi firmasından şikayetçiyim.

11 Ekim 2023 10:06

Rabi mobilya eksik ürün gönderimi parası ödenmiş ürünü göndermedikleri gibi istersem eksik ürünü yeniden satın alabilirmişim ben sizden parasını ödediğim ürünümü istiyorum Ben bütün bir dolap yani kapısı kulpu tam bir dolap parası ödedim ve Rabi mobilya 25 gün sonra bana kulpları olmayan bir dolap gönderdi kargonun paketini saklamadığım İçin bunun benim hatam olduğunu söylüyor. Ürünü eksik kargolayan sizsiniz üşenmesem ürünü söküp geri iade ederdim.

Ek
11 Ekim 2023 09:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Duygu sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2025 10:17
"Teşekkürler"
Ceyda sonuçtan memnun

14 Ağustos 2023 12:25
"Uzun çabalarım sonucunda ürünü teslim alabildim. Sadece son ilgilenen müşteri temsilcisi gerçekten sorunumu çözmek için çaba harcadı. Kendisine teşekkürlerimi iletmek isterim."

Rabi Mobilya Eksik Parça Teslimatı

17 Mayıs 2024 09:12
Betül sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2025 16:32
"Şikayetim ile hızlı bir şekilde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim"