Quick Sigorta Hayal Kırıklığı Yarattı Bende

Kemal
29 Mart 2024 11:13

Acil durumlarda ulaşılabilir olarak beyan edilen sigorta şirketi maalesef hızlı bir çözüm üretmekte ihmalkar olarak tescil edildi tarafımda.

29 Mart 2024 17:23 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

1 Nisan 2024 20:47

Konu hakkında gerekli aksiyonlar alınmış olup KVKK gereği 3.kişilerle ve sigortalı ile bilgi paylaşımı yapılamamaktadır. Mağdur, vekil ya da onarım servisi aradıktan sonra dosya durumu hakkında detaylı bilgi alabilir. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

İyi Günler Konya'da güllü sigorta şirketi üzerinden yapılan sigorta işlemini sabah 10.30dan şu an ki saat durumu 15.53oldu halen islemimimiz Quick Sigorta İstanbul genel merkezi çözmüyor ancak sigorta yenileme zamanı bir saat geçerse cezai işlem uygulanıyor benim zaman ve iş kaybımı kim karşılayacak

Quick Sigorta'nın Yavaş Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

"Şikayetvar kaydımın üzerine hızlı çözüm sağlandı, teşekkür ederim. Keşke kendi direkt kanallarından kurulan temas üzerine de aynı hızda destek verebilselerdi."

Quick Sigorta Ödeme Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

14 Ağustos’ta gerçekleşen trafik kazası sonrası Quick Sigorta ile ilgili dosyam (Dosya No: 2025101091528) incelemedeydi,...

Quik Sigorta’da Hasar Dosyamın Uzun Gecikmesi Ve Avukata Başvurma Tehdidi

Quik Sigorta’da bulunan 2025101146649 numaralı hasar dosyamla ilgili ciddi bir gecikme yaşıyorum. 5 Kasım’da kaza yaptım...

Tümünü Gör
Quick Sigorta Hasar Bilgilerinde Yazan Hasar Tarihi

Quick SigortaHasar Bilgilerinde Yazan Hasar Tarihi

Murat
Quick Sigorta Telefon İle Verdiği Teyidi İnkar Ediyor!

Quick SigortaTelefon İle Verdiği Teyidi İnkar Ediyor!

Ahmet
Quick Sigorta Yol Yardımsız Sigorta

Quick Sigorta YolYardımsız Sigorta

Nurten
Quick Sigorta Kusur Oranına Bakın

Quick SigortaKusur Oranına Bakın

Boran
Quick Sigorta Değer Kaybı Sıkıntısı!

Quick SigortaDeğer Kaybı Sıkıntısı!

Muhammed
Quick Sigorta YK İşlem Problemi