Qatar Airways Havalimanında Kaybolan Değerli Eşyalar Ve Yolcu Mağduriyeti

18 Mart 2024 12:47

Merhabalar,
Sayın İlgili,
Ben 01.03.2024 tarihinde Bangladeş'e gittim 09.03.2024 tarihinde Bangladeş'ten Katar aktarmalı uçakla Türkiye'ye döndükten sonra Sabiha Gökçen Havalimanında uçaktan inerken benim cüzdanım uçak içinde çalındı. Daha sonra beni uçaktan ilgili kişi aradı ve cüzdanımı iade etti ama cüzdanımda 550 ABD Doları ve 400 TL vardı bunları bulamadım. İlgili kişiye şikayet etmek istediğimi söyledim ama diyor hiç faydası olmaz. Benim yanımdaki koltukta oturan adamlar cüzdanımı çalmış onlar hala bu havalimanında siz bana yardımcı olunuz deyip yalvardım ama hiç ilgilenmedi. Katar Havayolu ilgili kişi diyor yanınızdaki adam da çalmış olabilir uçak temizlikçiler de çalmış olabilir. Kanat olmadığı için hiçbir şey yapmazsınız. Ben İstanbul'da uçak içinde öyle bir suç için ben Katar havayollarının sorumsuzluklarını şahit olup onlardan şikayetçi oluyorum. Ben borç alıp acil bir aile mesele için memlekete gitmiştim şimdi ben borcumu nasıl ödeyeceğim? Ben benim paralarımın iade edilmesi için gereğini arz ediyorum.
Uçak bileti ve bankadan çektiğim paralarımın dekontları ektedir.
Saygılarımla

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways Katar Hava Yolu Mağduru

Selim
28 Kasım 2023 05:41

Qatar Airways Katar'da Bekleyiş: Aktarmalı Uçuş Mağduriyeti

Gizem
16 Şubat 2024 12:07

Qatar Airways Brieftaschenraub auf Bangladesch-Katar-Flug, Geldverlust, Beschwerde

Muhammed
18 Mart 2024 12:47

Ceylin
19 Haziran 2023 19:34
Katar Havayolları Hasar Tespiti
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
26 Temmuz 2023 00:56