Onur sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2024 01:49
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi yardımcı oldu ancak bölge bayisi biraz sorunu çözmemekte ısrarcıydı. Neyse ki hallettiler. Müşteri ile muhatap olan bayi çalışanları ise kibar. Teşekkürler...”

26 Eylül 2024 tarihinde Pürsu uygulaması üzerinden evime 2 adet 19lt damacana siparişi verdim. 2 yıla yakın süredir bu suyu kullanıyoruz ve memnunduk.

Taaa ki en son siparişe kadar. Damacana tarihleri konusunda son derece hassasımdır ve Pürsu genellikle 2022 ve sonrası yani 2-3 yıllık damacanalar kullanırdı. Bu defa evime 2019/11 üretimli, ömrünün dolmasına 1 ay kalmış damacana yolladılar. Gönderen bayiye rica etmeme rağmen, Pürsu merkezi aramama rağmen herhangi bir sonuç alamadım.

Bayi elimizde yeni damacana yok diyor. Değerli Pürsu, bayilerinize bir an önce yeni tarihli dolu damacanalar istiyoruz.

Umarım sonuç alabilirim, alamazsam Linkedin de bu hafta C-Level yöneticiler ile birlikte sizin markayı konuşuruz.

İyi çalışmalar dilerim.

30 Eylül 2024 17:07 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz en kısa sürede çözüm için gerekli süreci başlatılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.

Onur
Onur
07 Ocak 2025 22:43

İşık
03 Ağustos 2024 15:21
Defne sonuçtan hiç memnun değil

Defne
03 Kasım 2024 00:02
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Hüsnü
08 Eylül 2024 15:31
Metin sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 18:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 20:26