Mücahit sonuçtan memnun

Puma Ürün İnceleme Süresi Uzun Sürdü

Puma Ürün İnceleme Süresi Uzun Sürdü
Mücahit
12 Ağustos 2024 09:42

20.04.2024 tarihinde A062024000003407 fatura numarası ile Optimum Ankara Puma Outlet'ten aldığım ürünü 17 Temmuz'da incelenmesi üzerine başvuru yaptım. Hâlâ incelemenin sürdüğü gözükmekte. Bu süreçte mağdur edilmekteyim. Sürecin bir an önce sonlandırılmasını ve değişim onayı talep ediyorum.

15 Eylül 2024 21:18

Puma outletten almış olduğum 3 farklı ürün için inceleme talebi oluşturdum eşofman altı. 1 ayı geçti cevap yok ayakkabılar 2 hafta oldu normalde 10 gün max süresi mevcut ama hala Puma dan cevap alamadım ilgilenmiyor müşteri hizmetlerini arıyorum en kısa sürede dönulcek deniyor

02 Eylül 2024 17:33

Pumadan aldığım eşofman altında solma oldu yaklaşık 1 aydır talep açtım hala inceleme sürüyor diye gözukmekte. Mağdur edilmekteyim ürünün değiştirilmesini istiyorum bir an önce sonuçlanmasını rica ediyorum 1 aydır bir ürün sonuçlanmazmı lütfen bekliyorum

02 Eylül 2024 17:13

02 Eylül 2024 17:12

13 Ağustos 2024 09:46 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Ağustos 2024 09:47

Elif sonuçtan hiç memnun değil

3 Ayda Hasar Gören Ayakkabı İçin Değişim Talebim Reddedildi

Elif
20 Eylül 2025 14:01

23 Ocak 2025 16:14

Leyla
27 Ağustos 2025 18:49

Yasemin
14 Ekim 2025 13:19
Abdulvahap sonuçtan hiç memnun değil

Abdulvahap
09 Şubat 2024 07:55