Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Pull And Bear Ayıbı! Ürünlerim Nerede!

29 Ocak 2023 01:33

4 Ocak tarihinde online olarak Pull and Bear mağazasından önce 1500₺lik sonra 400₺lik alışveriş yaptık. Ürünlerin Akasya AVM Pull and Bear mağazasından teslim alacaktık. 400₺lik alışverişim mağazaya ulaştı ve gidip aldım. Diğer paketim ise online kargo takibinde yeşil tikli olarak "yolda" olarak görünüyordu. 400₺lik paketimi teslim alırken 1500₺lik paketimin gelmediği söylendi. Mağazadan çıktıktan sonra "yolda" olarak görülen ürünlerim online sistem de griye döndü. Fotoğraf ekliyorum. Halbuki 400₺lik ürünlerimin içinden tüm ürünlerin faturası çıkmıştı. Mağaza ısrarla gelmediğini söyledi. Nerede ürünlerim?! Belki de ürünlerimi reyona çıkarıp sattılar. Ürünlerin 4 Ocak tarihinde ödemesi yapıldı 18 ocakta teslim edilecekti. 28 Ocak olmuş haftalardır aldığım ürünler yok. WhatsApp hattından müşteri hizmetlerine ulaştım. Mail ile bilgi vereceğiz dediler. Ne mail var ne bir haber kredi kartına iade talebim olmadığı halde kafalarına göre taksitli iade yapmışlar. Ben aldığım ürünleri istiyorum iade isteseydim bunu kendim zaten yapardım! Bir de taksitli iade olduğu için alamadığım ürünler yüzünden kredi kartım bağlandı. Mağaza ve markanın bu sorumsuzluğunu ve iş bilmezliğini kınıyorum. Ürünlerimden kimler sorumluysa gerekli haklarımı kullanacağım.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Gecikme Mağduriyeti

11 Eylül 18:11
iade-surecinde-bilgi-eksikligi-ve-gecikme-magduriyeti-4.jpg
iade-surecinde-bilgi-eksikligi-ve-gecikme-magduriyeti-3.jpg

03 Mayıs 17:41

25 Şubat 18:00

17 Aralık 2024 22:36
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Üründe Fiyat Farkı Ve Olumsuz Mağaza Yaklaşımı

07 Ekim 22:26