Pudo Kargo Dolabında Şifre Sorunu: Acil Çözüm Bekliyorum!

13 Kasım 2024 01:33

Aras Kargo ile gelen siparişim dağıtıma çıktı. Evden ayrılmam gerektiği için kargocuları mağdur etmemem adına Pudo kargo dolabına yönlendirme yaptım fakat bu şekilde de ben mağdur edildim. Pudo kargo teslimat dolabına bırakılan siparişimin şifresi gelmedi. Siparişim sabah saat 13.00'te bırakıldı. 2 kere Pudo ile görüştüm sadece talep oluşturuluyor ama şifrenin geldiği yok. Kargom bana acil lazım en kısa sürede şifremin bana iletilmesini ve siparişime ulaşmayı talep ediyorum. Artık lütfen sadece şifre isteme talebimi oluşturmak yerine şifreyi bana ulaştırmayı sağlarsanız sevinirim.

13 Kasım 2024 01:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İlgili incelemeler yapılarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla pudo

13 Kasım 2024 02:10

Şifrem bugün gelir mi kargomu almam gerek dönüş sağlar mısınız hemen lütfen rica ediyorum

13 Kasım 2024 02:14

Bana şifre hakkında dönüş sağlar mısınız acil

13 Kasım 2024 09:04

Değerli Müşterimiz, iletişim numaranızdan size ulaşamadığımızı bildirmek isteriz. Gönderiniz pudo teslimat noktasına ulaşmış olup şİfreniz sms ile iletilmiştir. Saygılarımızla, pudo

13 Kasım 2024 12:25

Az önce aradılar şifre gönderiyoruz dediler 3 kere gönderdiler ama telefonuma gelene giden şifre yok nasıl bir sistemleri var anlamış değilin bana dönüş sağlar mısınız kargomun son günü almam gerek bugün onu

13 Kasım 2024 12:26

Şifre iletilmiş diyorsunuz şifre gelmemiş her mesaj geliyor nir pudodan gelen SMS gelmiyor nedense

13 Kasım 2024 14:22

Değerli Müşterimiz, İletişim numaranızdan size ulaşamadığımızı bildirmek isteriz. Gönderiniz tarafınızdan teslim alındığı izlenmekte. Saygılarımızla pudo

Canan sonuçtan çok memnun

Pudo Kargo Dolabında Şifre Sorunu

Canan
28 Ekim 2024 19:15
Pudo Kargo Dolabında Şifre Sorunu

Pudo Ürünümü Teslim Almam İçin SMS Gelmiyor.

Okan
25 Mayıs 2024 14:53