PttAVM Kync. Online Satıcısı Sıfır Yerine İkinci El Ürün Gönderiyor.

pttavm.com sitesinde bulunan "kync. Online" isimli satıcıdan sıfır olarak Logitech C930E marka-model cihazı satın aldım. Ürün kargolandıktan sonra kutusuz ürün olduğu ibaresini gördüm. Ürün PTT kuryesi tarafından adresimin altında bulunan fırına birikilmiş ve gidilmiş. Ürünü video kamera kaydı eşliğinde açtığımda Galaxy S5 kutusuna gelişi güzel bir şekilde konulduğunu gördüm. Kutu içerisinden herhangi bir garanti belgesi, fatura, kullanma kılavuzu belgeleri çıkmadı. Ayrıca ürünün etiketinin eskimiş olduğu, uzun zamandır kullanılan ya da açıkta bekletilen bir ürün olduğu çok belli. Ürünü 18 Aralık 2023 17:30 civarlarında teslim aldım ve 19 Aralık günü saat: 12:30 sıralarında yine aynı kargo firmasıyla olduğu gibi gönderdim. Ancak firmaya ulaşabileceğim herhangi bir telefon numarası, muhatap bulamıyorum. Epttavm isimli internet sitesi sorunumla ilgili sadece destek talepleri oluşturuyor. Ürün iadesi konusunda zorluk çıkarıyorlar. Kync. Online isimli firmadan iade ücretini istiyorum. Yasal süreler aşıldığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne ve diğer adli mercilere başvuracağım. İyi Günler
Satıcı ürün iadesini paketi açtığım ve başka satıcıya gönderemeyecekleri için reddetti. Komik olan şu zaten bende ürünün paketlemesinden dolayı ürünü iade ettim. Yani zaten paketlenmesi sorunlu bir ürünü ben farklı pakete koymuşum gibi davranıyorlar. Telefon kutusunda bir tur bantlanmış paketi ben mi yaptım?