Harun sonuçtan memnun değil

Epttavm Ödeme Yöntemi Farklı Kategoride Çekiliyor

Harun
07 Aralık 2023 13:43

www.pttavm.com adresinden elektronik eşya siparişi verdim. Kredi kartı ile yaklaşık 5.900 TL ödemeyi tek çekim yapıldı. Ziraat Bankası sonradan taksitlendirmeyi yapmadı. Bankamın Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Epttavm'nin kredi kartı çekimini Çoklu Reyon Ürünü kategorisinde yaptıkları için taksitlendirme yapılamadığı belirtildi. Bu kategorideki ürünün yasal olarak taksitlendirilebilir ya da taksitlendirilemeyen ürün olup olamayacağı kesinlik göstermediğinden sonradan taksitlendirme yapılamadığı belirtildi. Durumu Epttavm müşteri hizmetleri ile paylaştım. Ancak temsilci robot gibi aynı şeyi tekrarlayıp durdu:

Temsilci: "Yardımcı olabileceğim başka bir şey var mı? ".
Ben: Yardımcı olamadınız.
Temsilci: "bir şey yapılamamaktadır."
Ben: Yardımcı olamadınız. Kapatabilirsiniz telefonu.
Temsilci: "Çağrıyı sizin sonlandırmanız gerek. Kalite gereği ben sonlandıramam."
Ben: Siz yardımcı olamıyorsanız muhasebe ya da ilgili başka birime aktarın.
Temsilci: "Görüşmemiz dinleniyor."
Ben: En iyisi ben kapatayım da ben size yardımcı olmuş olayım.

Nihayetinde konuyu görüşmek ve konuşmak adına müşteri temsilcisi, e-posta adresine mail, web sitesindeki bize ulaşın kısmından mesaj ile hiçbir şekilde sonuç alamadım.

Yasal olarak taksitlendirmesi mümkün olan ürün bedelini Epttavm'nin farklı kategoride çekim yapmasından dolayı taksitlendiremediğim için, bu nedenle yasal hakkımı kullanamadığım için, müşteri hizmetleri ile mantıklı konuşmalar yapamadığım için, Epttavm'nin E-posta adresi çalışmadığı için, web sitesindeki başvuruya dönüş yapmadıkları için Epttavm'den şikayetçiyim.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aylin
13 Haziran 2024 11:22
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
15 Aralık 2023 20:25
PttAVM Taksit Seçeneği Olduğu Halde Taksit Yapmadan Tek Çekim Yapılmış Olması
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Esranur
10 Ağustos 2023 22:16
Epttavm Kartımdan 2 Kere Çekim Yaptı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 07:46
Epttavm Ücret Alındı Sipariş Onaylanmıyor
Epttavm Ücret Alındı Sipariş Onaylanmıyor
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
22 Temmuz 2023 20:17