Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Devlet Firmasıyız Diyor

24 Haziran 2023 01:49

Epttavm sitesi TV aldık. Para 8767 lira QNB Finansbank kredi kartımdan çekildi fakat ne üyeliğimde siparişim gözüküyor ne de param nerede kimse cevap vermiyor ayrıca parasını ödeyerek aldığım ürünü göremiyorum. Yeniden sipariş etmek istedim. Kart limitimin yetersiz olduğundan dolayı alamadım. Mağdur oldum. Epttavm'yi aradım paramı iade edin. Diyorum işlem sırası deniliyor. Benim param nerede ya da ürünüm nerede belli değil eğer ki ürün fiyat artışından dolayı mağdur edilirsem Epttavm sorumludur. Yanıltıldığımı sandım aradım temsilci bana burası devlet firması diyor. Kurumsal firmayı devletin gibi gösteren temsilcilerden ve Epttavm'den de şikayetçiyim. Benim paramı ödeyerek almış olduğum Android Toshiba 50 inç TV'yi adresime teslim edilmesini istiyorum. Ve paramızın ödendiğini destek ekibine mail attım ve temsilciler de gördü. Sabah'tan bu tarafa atıyım cevap yok. Benim bir sürü devletimizin ismini kullanarak kimsenin parasına el koyamazsınız. Epttavm TV kanallarında ve tüm sosyal medyada yayınlanacak. CİMER'e bildirildi. Gerekenin yapılmasını ve TV teslim edene kadar mağdur olmamdan dolayı maddi ve manevi tazminat hakkım açık olduğunu belirterek şikayetçiyim.

27 Haziran 2023 12:54

Ne arayan var ne soran ilgisiz alakasız paramızı faizde mi kullanıyorlar döviz mi alıyorlar benim gibi kaç kisi böyle mağdur 9 bine yakin para içeride 7GUNDUR bekliyor TV olmuş on bin bunun cezasını kim çekecek ben mi görüşeceğiz tüm herkese nasıl çalıştığınızı ve ilginizi anlatacak elini veren kolunu kurtaramıyor lanet olsun paramı iade edin kurtulayım sizlerden

26 Haziran 2023 23:29

Parası çekilen ürünü ya gönderin ya da paramı iade edin sosyal kanallar ve TV kanallarına sizi ifşa edeceğim dosyalarla birlikte

profile profile
24 Haziran 2023 11:34 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak müşteri temsilcilerimiz tarafından en kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla PttAVM.com

24 Haziran 2023 11:34

Değerli Müşterimiz, Konu hakkında sistemimizde kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla pttavm.com

26 Haziran 2023 23:30

Hiçbir bilgi yok milleti kandırmayın salak yok karşınızda

Zeynep
Zeynep

Keşke bu siteden sipariş vermeseydim pişmanım çok

Aslı sonuçtan memnun değil

Aslı
18 Eylül 2023 14:18

Epttavm Ödeme Alıyor Siparişi Oluşturmuyor.

Sedat
25 Mart 2024 12:31
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 15:24
Epttavm'den Aldığım Televizyonun İade Sürecinde Yaşadığım Sorunlar