Dolgan sonuçtan hiç memnun değil

PTT'nin Usulsüz Tebligat Teslimatı

26 Kasım 2024 16:13

PTT'nin tarafıma gelen tebligatı ben hariç birine teslim etmesinden şikayetçiyim;

Tebligat Kanunu'na göre tebligat, muhatabına ya da onun adına tebligatı almaya yetkili kişilere yapılmalıdır. Yetkili olmayan bir kişiye yapılan tebligat usulsüz tebligat sayılır. Bu durum, tebligatın geçersizliği anlamına gelmez; muhatap, bu durumu öğrenir öğrenmez yasal süresi içinde itiraz edebilir.

Tebligatımın alakasız belirsiz kişilere yapılmasından ötürü PTT'ye olan şikayetimi bildirmek istiyorum. Acilen tarafıma dönüş bekliyorum.

Dolgan
Dolgan
26 Kasım 2024 15:55

Bu teslimat adresinde yaşamıyorum güncelledim PTT'ye bilgi verdim bankama bilgi verdim sizin tarafınızdan teslim edilmez başkasına deniyor ama personellerinizin kendinden haberi olmamasından kaynaklı teslim edileceğini apartmana vs atılacağını adım gibi biliyorum acilen konu ile alakalı dönüş bekliyorum yoksa yukarıda da yazdığım tebligat kanunu kapsamında teslimatın farklı birine yapılması unsurları ile alakalı dava ve dosya süreçlerini gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın.

Tebligatlarım Yanlış Adrese Teslim Ediliyor Ve Gizliliğim İhlal Ediliyor

Ayşegül
25 Ekim 2025 11:10
Arife sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 03:05
Onur sonuçtan hiç memnun değil

PTT, Kimlik Kartımı Teslim Etmeden Teslim Edilmiş Gibi Gösterdi!

20 Haziran 2025 15:55
PTT, Kimlik Kartımı Teslim Etmeden Teslim Edilmiş Gibi Gösterdi!
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo Görevlisinin Hukuksuz Kimlik Talebi Ve Tebligat Sorunu

24 Nisan 2025 16:54