Funda sonuçtan hiç memnun değil

Psikiyatri Dr. Deniz Şimşek İstanbul Birimi İle İlgili Değerlendirme

15 Haziran 2024 16:17

Ne yazık ki D**** Ş***** adına güvenip birim adı altındaki insanlarla çalışmak büyük bir hayal kırıklığı oldu. Psikiyatrist D**** Ş*****'in bu durumdan haberi var mı bilmiyorum, ama varsa da çok üzücü. Kime inanacağımızı, güveneceğimizi şaşırdık. İstanbul birimi için konuşuyorum.

Elif
Elif

Neredeyse 1 yıl olmuş siz şikayetinizi yazali. Daha sonra başladığınız fonksiyonel diyetisyeninizle istediğiniz sonuca ulaştıysanız ismini yazarsanız ben de gitmek isterim. Teşekkürler.

Çilem
Çilem

Nasıl bir problem yaşadınız, ben de gitmeyi düşünüyorum da?

Funda
Funda

Yanlış tedavi, günde 15 tane takviye ilaçları iciriyor, sorguladığımda da beni ve eczacımı suçladılar, Çünkü ecz en son bir takviye daha satmam karaciğeri kimse düşünmüyor deyince ve bunu sorguladığımda ki 8 hafta boşa geçti, bundan sonra eczacimla yola devam etmemi söyleyip ödediğim parayı geri iade ederek, bir selerin izahını bile yapma gereği duymadılar. Dr. Deniz Simsek 'e mail attım, durumumu anlatan cevap verme tenezüllunde bile bulunmadı. Simdi yeni bir fonksiyonel diyetisyenle çalışıyorum 4 haftada o kadar çok yol katettik ki

Serbay sonuçtan memnun değil

Dünya Danışmanlık ve Psikoloji Merkezi Dünya Danışmanlık Psikoloji Merkezi Ve