21 Mart 2024 17:49

29 Ocak 2024 tarihinde Protherm marka kombim arıza yaptı. F10 hatası, 2.4 yüksek basınç gösteriyor ve peteklerim ısınmıyor, sıcak su da gelmiyordu. Google'da yaptığım aramada 444 1 734 numarasını buldum ve arayarak kombinin arızasını anlattım, servis talebinde bulundum. Servis evimize yönlendirildi ve iki teknisyen geldi. Ertesi gün, kombiye bakmadan ana kartın yanmış olduğunu söylediler. Sonra parçayı söküp götürdüler ancak geri dönmediler. Ertesi gün geldiklerinde depoda parça olmadığını ve kombinin dört parçasının değişmesi gerektiğini belirttiler. Fiyat olarak 5500 TL talep ettiler. Mecburen kabul edip 3000 TL EFT yaptık. Birkaç gün sonra kalan ödeme için süre istedik. Hesapta kombinin parçaları değişmiş olmasına rağmen hiçbir parça bırakmadılar ve o gün kombi bir süre çalıştıktan sonra yine arıza verdi. Açıp kapattık. Tekrar aradığımızda ise telefonlarına cevap vermediler. Yaklaşık bir buçuk ay içinde beş-altı kez arıza verdi. Kombinin kapağını bile düzgün takmamışlardı. Farklı dört kombi teknisyenine kombiye müdahale ettirmedim. Onlar, hiçbir parçanın değişmediğini ve tüm parçaların orijinal olduğunu söylediler. Servisi arayarak durumu anlattım ancak telefondaki bayan ters bir tavırla 'Bu zamana kadar neden aramadınız?' diye sordu. Ben de mağdur olduğumu, kombinin iki gün çalışıp üç gün kapalı kaldığını anlattım. Telefonlarına cevap vermeyen, bir yıl garanti veren teknisyen ise arayarak kalan bakiyeyi ödemem gerektiğini, aksi takdirde polis zoruyla eve gelip kombiye taktıkları parçaları sökeceğini, bizim gibi insanlara iyilik yapılmayacağını ve asıl hatanın kendisinde olup, evde yaşlı insanlara acıdığı için kalan bakiyeyi beklediğini, aslında parayı peşin alsa benim onların peşinden koşacağımı söyleyerek tehditler savurdu. Aldığı ödemeyi yalanladı ve değiştirdiği parçaları ispat edeceğini iddia etti. Yaptıkları hiçbir işlem yok ve kombinin kapağını bile düzgün takamadılar. Öncelikle CİMER'e, sonra Tüketici Hakları'na başvurarak işlem yapılmasını sağlayacağım ve şikayetçi olacağım.

Ersan sonuçtan memnun değil

Protherm Servis Hizmetleriyle Mağduriyet

14 Aralık 2024 14:50
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
19 Mart 2024 19:26
Protherm Kombi Parça Sorunu
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 01:49
Protherm Arızalı Ürün Satışı
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Protherm Servis Hizmeti Sonrasında Yaşananlar

Yalçın
30 Ocak 2024 13:26
Osman sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 17:06