22 Haziran 2024 11:3412.281

Kendi sitelerinden aldığım için sahte veya bozuk olması imkansız. En başta, kolay karışır logosu direkt kaldırılmalı. Karışması imkansız; suda bekletin, yine kum tanesi gibi kalıyor. Satıcıya bildirdiğimde zaten kendileri de çok iyi, fazladan sallayın ve karıştırın bilgisi verdi. 3 farklı ürün ile koyup karıştırdığım her şey çözülürken, bu ürün hep dipte kalıyor. Neredeyse tüm ürünlerin menşei Uzak Doğu. Bu ürüne Alman ham madde diye güvenip aldım ama kutu üzerinde diğer ürünler gibi menşei ülke farklıdır. Üretici olarak sadece 'Protein OCN' yazılmış. Alman ürünü ile ilgili en ufak bilgi yok. Çin'den Almanya depolarına gönderilen ürünleri Almanya'dan kargolayıp Alman ürünü diyorlardı. Yasa gereği bu kaldırıldı zaten; kutu buna uymuş ama eski görseller kalmış. Neredeyse tüm Alman markalarını kullandım. Son dönemde fiyatları 3-5 kat arttığı için şans vermek istedim ama bu formda Avrupa ürünü hiç görmedim.

Rakipler zaten Almanya'da kreatin üreten firmaları biliyorlardır, çok da meslek sırrı olamaz. Çoğu üretici, reklam için zaten mal verdiği firmaları paylaşır. Keşke görsel olarak patentli Alman ham madde yazmak yerine, zaten patenti alınmış ürünü üretici bilgileri şeffaf şekilde çekinmeden paylaşsalar.

Kolay karışma benim ürünüm bozuksa bile bildirdiğim halde çok da ilgili olmadılar.

24 Haziran 2024 13:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar , Müşterimizle iletişime geçilmiştir. Creatine Creapure hakkında detaylı bilgi verilmiş olup ürün orjinalliği ile ilgili bilgiler müşterimize whatsapp yoluyla iletilmiştir. Kimyasal sentez yöntemi ile üretilen bir ürün olduğu için shaker ile karıştırdıktan hemen sonra tüketmek gerekmektedir. Bir süre bekletilmesi durumunda dibe çökmesi oldukça normal bir durumdur. Suda hızlıca karışan bir üründür. Yapısı gereği homojen bir dağılım beklenmemelidir. İlginize teşekkür ederiz.

Gurkan
24 Haziran 2024 15:56

Özetle kolay karışır dediğimiz normal creatinler gibi çözünür değil, Suya attığınızda suyla beraber karisir, web sitesinde bayii olarak yazılmış satılan ürün kutu üzerinde turk malı, gerisi belirsiz benim için yeterli. Sitede gördüm bayiileri.

24 Haziran 2024 16:47

Merhabalar , Kutu üzerinde yer alan bilgiyi göz önüne aldığınızda Kolay karışır ibaresini hammadde yapısına dayanarak yazmaktayız. Yapısı gereği aminoasitler suda %100 çözülmezler. Sizlere ilettiğimiz Creapure markasının resmi web sitesidir burada açık bir şekilde görüldüğü üzere hammadde temini direkt olarak firmanın kendisinden sağlanmaktadır. Üretici firma resmi sitesinde bu tarz bilgiye olumsuz bir durum olması durumunda yer vermeyecektir. İlginize teşekkür ederiz.

Supplementler Söyledikleri Menşeyi Ülke Yalan

02.03.2024 tarihinde suplementler.com adlı siteden kendi ürünleri olan bir kreatin aldım. Ürünü almamda ki esas unsur me...

ProteinOcean Protein Tozu Köpüklenme Yapıyor

10 Temmuz 2023 20:4714.832

Sürekli kullandığım bir marka bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Ama bayramdan önce aldığım 2 adet protein tozu 1 adet...

ProteinOcean Protein Tozu Köpüklenme Yapıyor

Öne ÇıkanKonular