Gurkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 11:34

Kendi sitelerinden aldığım için sahte veya bozuk olması imkansız. En başta, kolay karışır logosu direkt kaldırılmalı. Karışması imkansız; suda bekletin, yine kum tanesi gibi kalıyor. Satıcıya bildirdiğimde zaten kendileri de çok iyi, fazladan sallayın ve karıştırın bilgisi verdi. 3 farklı ürün ile koyup karıştırdığım her şey çözülürken, bu ürün hep dipte kalıyor. Neredeyse tüm ürünlerin menşei Uzak Doğu. Bu ürüne Alman ham madde diye güvenip aldım ama kutu üzerinde diğer ürünler gibi menşei ülke farklıdır. Üretici olarak sadece 'Protein OCN' yazılmış. Alman ürünü ile ilgili en ufak bilgi yok. Çin'den Almanya depolarına gönderilen ürünleri Almanya'dan kargolayıp Alman ürünü diyorlardı. Yasa gereği bu kaldırıldı zaten; kutu buna uymuş ama eski görseller kalmış. Neredeyse tüm Alman markalarını kullandım. Son dönemde fiyatları 3-5 kat arttığı için şans vermek istedim ama bu formda Avrupa ürünü hiç görmedim.

Rakipler zaten Almanya'da kreatin üreten firmaları biliyorlardır, çok da meslek sırrı olamaz. Çoğu üretici, reklam için zaten mal verdiği firmaları paylaşır. Keşke görsel olarak patentli Alman ham madde yazmak yerine, zaten patenti alınmış ürünü üretici bilgileri şeffaf şekilde çekinmeden paylaşsalar.

Kolay karışma benim ürünüm bozuksa bile bildirdiğim halde çok da ilgili olmadılar.

24 Haziran 2024 13:44 (Şikayetten 2 gün sonra)
Gurkan
24 Haziran 2024 15:56

Özetle kolay karışır dediğimiz normal creatinler gibi çözünür değil, Suya attığınızda suyla beraber karisir, web sitesinde bayii olarak yazılmış satılan ürün kutu üzerinde turk malı, gerisi belirsiz benim için yeterli. Sitede gördüm bayiileri.

24 Haziran 2024 16:47

Cihangir