Propay Ödeme Teknolojileri S900 Cihaz Batarya Sorunu

26 Eylül 2023 11:41

İşletmeme Profilo S900 cihaz aldım, ortalama 1 yıl sonra cihaz batarya arızası verdi, çok kez servis kaydı açtırmama rağmen servis hep 1000 TL ücret talep etti, garanti koşullarında cihazın tüm parçaları garantiye dahildir ibaresi olduğu halde ilgilenmediler, umursamadılar zaten çok kez donma ve çekme sorunu veriyor, parametreyi kendi yüklemiyor yani Profilo pişmanlıktır.

27 Eylül 2023 13:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba; Cihazın Adaptör ve bataryası garanti kapsamında bulunmamaktadır. Aradığınızda sizlere en kısa sürede destek verilecektir.

Profilo S2-D Arızası Sürekli Tekrarlanıyor, Servis Ücreti Mağduriyeti Yaşıyorum

10 Ağustos 2025 12:10
profilo-s2-d-arizasi-surekli-tekrarlaniyor-servis-ucreti-magduriyeti-yasiyorum-2.jpg
profilo-s2-d-arizasi-surekli-tekrarlaniyor-servis-ucreti-magduriyeti-yasiyorum-1.jpg
Burak sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 16:15
"İlginiz için teşekkür ederim"
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Tekrarlayan Arıza İçin Tekrar Ücret Talep Edilmesi Ve Ücretsiz Onarım Talebim

29 Ağustos 2025 22:13
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Propay Ödeme Teknolojileri Profilo S900 Ecr Yazarkasa Pos Şebeke Sorunu Ve Çözülemezliği

02 Ağustos 2024 18:20

24 Mayıs 2025 22:21