Bebek Bileti Krizi Ve Kötü Müşteri Hizmeti

17 Aralık 2024 00:19

19 Kasım Sabiha Gökçen çıkışlı Dubai turuna ben kardeşim ve 1 yaşında oğlum ile katildik.
Oğlum 1 yaşında olmasına rağmen uçak bileti yetişkin bileti olarak kesildiği için kontuarda 1 saat bekletildik. Sorun çalışanlar tarafından ancak halledildikten sonra uçağa geçebildik. Sorun 1 yaşında bebeklerin anne kucağında seyahat etme zorunluluğunun olması ve bunu sistemsel olarak düzeltememeleri idi.
Aynı problemi Abu Dhabi - İstanbul dönüşünde de yaşadık ve yine biletin yanlış alındığını düzeltilmesi gerektiğini söylediler. Bileti ben almadığım için işlem yapamayacağımı söyledim ve yine yaklaşık 1 saat uğraşmalarının ardından ve yalvarmalarımın ardından yetişkin bileti bebek biletine dönüştürmeyi başardılar. Ancak bebeğim için olan bavul hakkımın silindiğini söylediler ve bavulunu kabul etmediler. Yetişkin bileti olarak alınan bir biletin bavul hakkının silinemeyeceğini söylememe rağmen kabul etmediler. Zorla bavulu kabin olarak almama izin verdiler. Ve bebeğim, bebek arabam, ve birçok kabin eşyamla birlikte uçağa gidene kadar gerçekten zorlanarak hareket etmek zorunda kaldım. Çalışanınızın yaptığı ve ya anlaşmalı firmanızın yaptığı bu hata gerçekten Dubai tatilimin bir kabusa dönmesine sebep oldu. Ayrıca Air Arabia çalışanları hostesleri gerçekten çok kabalar asla yardımcı olmadılar. Ve uçağın yarısı 17-18 yaşında Arap erkek gençlerle doluydu ve kötü bir kokuyla 4 saatlik bir yolculuk yaşadık.

Turu bize satan Ç***** Hanım satışa kadar çok anlayışlıydı ancak satış sonrası her talebimde olumsuz cevaplarla geri dönüş yaptı. Ve sonuç olarak uçak bileti için check-in kısmında yardımcı olması için mesaj atıp aramama rağmen mesajlarıma ve çağrılarıma geri dönüş yapmadı.

Sonuç olarak Pronto Turu profesyonel bir tur olduğu için tercih etmiştim ancak bu tur kendileriyle gerçekleştirdiğim son turdu. Bir daha asla ve asla Air Arabia ile uçmam.

profile profile
12 Şubat 2025 14:37 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Elif sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 10:35
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tur İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Fiyaskosu

21 Kasım 2024 22:06
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Deneyimi

11 Ocak 2025 21:02
Prontotour İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Deneyimi
Tolunay sonuçtan hiç memnun değil

Tolunay
19 Mart 2024 15:08