Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Pronet'in Gerçek Yüzü!

17 Ocak 2024 21:04
profile profile profile
18 Ocak 2024 08:38 (Şikayetten 11 saat sonra)
18 Ocak 2024 08:57

Videoyu göndermeden abone tel no girdim zaten seçeneklere koymuşsunuz burda bilgilerimi vermedim benim kim olduğum bilinmiyor ayağına yanıt vermeyin gayet bilgiler verildi kim olduğumu bulabilirsiniz işinizi benden öğrenmeyin

18 Ocak 2024 09:38

Arif
Arif

Merhabalar Mehmet bey ilk ay kurulum ve servis ücreti tarafınıza yansımış müşteri hizmetlerimi bu bilgiyi daima aktarır belirli textten okunuyor bilgiler aylık olarak çıkmak istediğinizde size seçenekler sunulmuştur örneğin sözleşmenizi devredebilirsiniz vb. Zaten kimse tamam siz almak istediğiniz ürünü 1 yıl sözleşme yapmış olmanıza rağmen iptal edebilirsiniz demez Turkcell hat kullanıyorsunuz diyelim faturalı bir paket yaptığınızda 1 yıllık tüm tutarı cayma bedelini ödemeden iptal işlemi sağlayamazsınız bu da verilen hizmetin bedelinin oldukça yüksek olmasıdır Pronet size tahmini 6 veya üzeri dedektör ve cihaz sağlamış bunların her birisi alarm haber alma merkezine bağlı 7 / 24 arka planda 500 den fazla insan sizin güvenliğiniz için siz uyurken çalışmaktadır acil durum butonu Türkiye'de tek özel ayrıcalığınızdır deprem veya yangın ve doğal afetlerde nerede olduğunuz kordinatlarına kadar hangi odada tam nerede olduğunuz gerekli kurumlara ve ailenize aktarılmaktadır bunlarında bir ücreti olmalıdır

Leyla
Leyla

Aboneliğimi iptal ettirmek için uğraşıp duruyorum, sürekli oyalıyorlar ve yeni fatura kesiyorlar. Borç ödemeyince aksatmadan arıyorlar ama abonelik iptaline gelince sizi arayacağız deyip oyalıyorlar. Boşu boşuna para ödüyorum

Ebru
Ebru

Aynı sıkıntıları yaşıyoruz kardeşim gerçekten pes bunlara Eylül ayında kapattığım mağazanın ve feshimi göndermediler devir ettiğiniz kişi kullansın vs dört ağ sürüklediler şimdi borç faiz çıkarıp icraya vermişler böyle bir sistem nerede var

Osman
Osman

Ben bir alarm şirketine ev alarmı için ayda 300. Veriyorum. Hizmetlerinden memnunum. Gayet iyi.

Mustafa sonuçtan çok memnun

Abonelik İptali İçin Sürekli Oyalama Ve Teklif Mesajları