Pronet İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Pronet İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar
16 Aralık 2024 15:29820
Fatih'in Teşekkür Mesajı
Süreci takip eden Çağla Hanım ve Abonelik işlemleri için detaylı bir şekilde ilgilenen ve destek olan Cemile Hanım'a teşekkür ederim.

Merhabalar,
Son 1 aydır iptal formumun Pronet'e ulaşmış olmasına rağmen cihazların sökülmesi için ekip gönderilmedi. İptal formunu gönderdikten sonra çağrı merkezi ekibinden 4 farklı arkadaşla farklı zamanlarda görüştüm. Her seferinde ilgili birim sizi arayacak diyerek geçiştirildim.
Şirket avukatımızla görüşerek noterden ihtarname işlemlerini başlatıyoruz. Ayrıca daha fazla Pronet'in reklamını yapmak istemediğim için cihazları söküp kapımın önüne bırakacağım.
Cihazları sökerken oluşabilecek zararlardan veya cihazları kapının önüne koyduktan sonra çalınma riskini üstlenmemekteyim. Ben bir son kullanıcı olarak görevimi yaptım ve abonelik iptal başvurumu tamamladım. İptal başvurum olumlu olduğu için de faturalandırmam durmuş. Yani bu durumda benim herhangi bir yapacağım işlem kalmamıştır.
Yukarıda da belirttiğim üzere bu süreçte hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemekteyim.

17 Aralık 2024 11:48 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Fatih C, Öncelikle bu talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm taleplerin her zaman büyük bir hassasiyetle değerlendirildiğini özellikle belirtmek isteriz. Başvurunuzla ilgili olarak müşteri hizmetlerimiz 17.12.2024 tarihinde sizinle irtibata geçmiş ve talebiniz hakkın da bilgilendirme yapmıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi numaralı çağrı merkezimiz aracılığıyla bize iletebilirsiniz. Tüm başvurularınız için numaralı Pronet Alarm Haber Alma Merkezimiz 7/24 hizmetinizdedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri Birimi

Fatih
17 Aralık 2024 13:48

27 Kasım 2024 23:441.682

"Şikayetvar.com ve şikayetimle ilgilenen Sema hanıma çok teşekkür ederim"

28 Kasım 2024 17:161.027

"Sorunumu geç de olsa çözdüler. Teşekkürler."

Pronet Abonelik İptali Ve Faturalandırma Sorunları

26 Aralık 2024 17:324.591

Ağustos ayında Pronet aboneliğimi iptal ederek başka bir güvenlik şirketine geçtim. Sonrasında defalarca telefon ile ara...

1 Destek

Pronet Abonelik İptali Ve Cihaz Sökümü İçin Geri Dönüş Yapılmıyor

5 Ekim 2025 20:52517

Pronet aboneliğim 1 Ekim itibariyle sona erdi ve yurt dışına taşındım. Oğlum evi boşaltacak, bu nedenle aboneliğin iptal...

Tümünü Gör
Pronet Haksız Yere İcraya Verip Haber Bile Vermiyor!

Pronet HaksızYere İcraya Verip Haber Bile Vermiyor!

Suren
Pronet Yalan Beyan Üzerine Yapılan Bir Kurulum!

Pronet YalanBeyan Üzerine Yapılan Bir Kurulum!

Ezgi
Pronet Mağduriyetim Çözülmüyor, Acil Yardım Bekliyorum

PronetMağduriyetim Çözülmüyor, Acil Yardım Bekliyorum

Anılcan
Pronet Resmen Beni Zorla Sistemde Tutuyor

Pronet ResmenBeni Zorla Sistemde Tutuyor

Arife
Pronet Eksik Ve Yanlış Bilgi!

Pronet Eksik VeYanlış Bilgi!

Zeki
Pronet Alarm Güvenlik Sistemleri Hüsranı!

Pronet AlarmGüvenlik Sistemleri Hüsranı!

Öne ÇıkanKonular