Pronet Güvenlik Sistemleri Müşteri Memnuniyetsizliği

Pronet Güvenlik Sistemleri Müşteri Memnuniyetsizliği

Pronet Çalışanları ev değiştirme ürün taşımayla ilgili ücret talep ediyor, satarken kendi satış personeli teknik ekip ücretsiz demesine rağmen. İlgilenmiyor dönüş yapmıyor, ilgisiz ve özensiz firma çalışanları var. Sizi arayacağız diyorlar günler geçiyor takip yok, dönüş olmuyor, şikayetçiyim.

19 Eylül 2024 13:11 (Şikayetten 28 gün sonra)

Sayın Hülya B. ; Öncelikle platform üzerinden yapmış olduğunuz yazılı talebinizin markamıza ulaştığı bilgisini paylaşmak isteriz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm taleplerin her zaman büyük bir hassasiyetle değerlendirildiğini özellikle belirtmek isteriz. Talebiniz alınmış olup, geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak adına görüşme ve işlemleriniz tamamlanmıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Tüm başvurularınız için Pronet Alarm Haber Alma Merkezimiz 7/24 hizmetinizdedir. Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri Birimi

Sözleşme İptali Ve Fiyat Artışında Yaşanan Zorluklar

"Tarafımla iletişime geçen Ç**** Hanım'a ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ederim."

Pronet Ürünleri Ve Fatura Karmaşası

Pronet ile anlaştığım günden beri, sözleşme rakamlarım haricinde teknik ekibin sürekli ve zorla 'ücretsiz' diye verdikle...

Pronet ile Yaşanan Fiyasko: Yanlış Ürünler, Gizli Ücretler ve İletişim Sorunları

Pronet Pişmanlıktır. 1 yıl önce evimize gelen Pronet müşteri temsilcisi iş yerimizde de Pronet kullandığımız için 600 TL...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Pronet, Hizmet Vermeyen Firma, Sürekli Para İstiyor!

Pronet, HizmetVermeyen Firma, Sürekli Para İstiyor!

İbrahim
Pronet Güvenlik Hizmetleri Yanılttı!

Pronet GüvenlikHizmetleri Yanılttı!

Gamze
Pronet İptal Olmayan Abonelik

Pronet İptalOlmayan Abonelik

Emel
Pronet Haksız Yere İcraya Verip Haber Bile Vermiyor!

Pronet HaksızYere İcraya Verip Haber Bile Vermiyor!

Suren
Pronet Yalan Beyan Üzerine Yapılan Bir Kurulum!

Pronet YalanBeyan Üzerine Yapılan Bir Kurulum!

Ezgi
Pronet Mağduriyetim Çözülmüyor, Acil Yardım Bekliyorum