Pronet Dedektörlerinin Sistemsel Problemleri

10 Ocak 2024 17:353.003

Pronet Güvenlik Hizmetlerinin dedektör arızaları.

6 Ocak tarihinden beri Pronet Çağrı Merkezi, gece geç saatlerde beni arıyor. Dedektörün hareket tespit ettiğini söylüyorlar ama kameralara baktığımda herhangi bir hareket veya kişi görünmüyor.

Pronet bugün saat 13:00-15:00 arasında gelmek üzere bir randevu vermişti ve bana şu mesajı gönderdi: 'Değerli müşterimiz, 10.01.2024 tarihli 13:00 - 15:00 saatleri arasındaki teknik servis randevunuz iptal edilmiştir. Sağlıklı ve güvenli günler dileriz.'

Sonrasında 'Eğer bana ulaşılamazsa, Pronet'ten aranacak kullanıcıya yarım saat içinde geliniyor' şeklinde bir arama geldi.

Ancak kimse gelmedi ve ben her gece Pronet'in sistemsel hataları nedeniyle uyanıp, endişeyle uykusuz kalmak durumunda kalıyorum. Pronet sürekli bir sorun yaratıyor ve dedektörü devre dışı bırakmaktan başka çaremiz kalmıyor. Bu durum da güvenlik açığı yaratıyor.

23 Mart 2024 22:06

(Adc-v515 kamera) bugün ofis sistemimede Karaca plazayada aynı kamera taktırdım ve ofis kamerasından geçmişe gidemiyorum.

Yemin ediyorum Pronet'ten illallah ettim artık Pronet gerçekten pişmanlıkmış Pronet'in gerekli bir açıklaması vardır umarım yoksa mevzu sistem iptaline kadar gider!

11 Ocak 2024 09:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Eymiz O ; Öncelikle talebinizin markamıza ulaştığı bilgisini sizlerle paylaşmak isteriz. Sisteminizi kontrolünü sağladığımızda sizlerin de iletmiş olduğu gibi 10.01.2024 tarihinde teknik servis başvurunuz belirtilen saatlerde bulunmaktadır. İş akışımız kapsamında teknik servis elemanımız mekana geçmeden önce müşterilerimizi ''müsait misiniz ? Geliyoruz '' bilgilendirmesi sağlamak adına aramaktadır. Kontrolünü sağladığımızda sizi gsm numaranız ve şirket santral hattınız üzerinden aramış ulaşamamışlar ardından İbrahim ve Hakan bey de aranmış olup taraflarına da ulaşım sağlanılamamış ve servis başvurunuz iptal edilmiştir. Sizlerin güvenliğini ve memnuniyetini sağlamak 1.önceliğimiz olup en kısa sürede tarafınıza teknik servis hizmeti tarafımızdan verilecektir bir endişeniz olmasın . Sizden ricamız telefonlarınızın ulaşılabilir olması olacaktır. Aksi taktirde Servis iletişim kuramazsa Mekanınıza gelemeyecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi numaralı çağrı merkezimiz aracılığıyla bize iletebilirsiniz. Tüm başvurularınız için numaralı Pronet Alarm Haber Alma Merkezimiz 7/24 hizmetinizdedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri Birimi

11 Ocak 2024 17:05

Pronet Şikayetvar yetkilisine çok teşekkürler.

12 Ocak 2024 08:57

Pronet Güvenlik Hizmetleri Alarm sistemi kullanıcısıyım ayın 6 sından düne kadar dedektör arızası var ve sabahın ya 12 sinde ya da 5 inde arandım dün teknik ekip problem için geldi ve problem bitti dediler fakat kasa önü pir Dedektörüm alarm verdi sebepsizce akşam 12 civarlarında problemim devam etmekte.

17 Ocak 2024 11:38

Şikayet var yetkilisi ahu hanıma çok teşekkürler.

Güvenlik Şirketine Duyulan Güvenin Sarsılması: Pronet Deneyimi

8 Kasım 2024 18:061.701

Yaklaşık 20 yıldır devam eden Pronet üyeliğimi, güvenlik şirketine güvenimin kalmaması nedeniyle iptal ettirdim. Pronet'...

Pronet Güvenlik Servis Ve Hizmet Eksikliği

27 Ekim 2023 19:311.913

Pronet Güvenlik Sistemleri Servis ve Hizmet eksikliği 20.10.2023 tarihinde tarafımdan arama yapılarak pil değişimi içi...

1 Destek

Pronet Teknik Servis Talebi

1 Kasım 2023 16:571.930

Pronet alarm sistemi geçmişte olduğu gibi yine beni ve ailemi mağdur etmeye devam ediyor. Teknik servis talebinde bulund...

Pronet'te Güvenlik Zaafiyeti

25 Ağustos 2023 11:591.875

"Teşekkürler ilgi ve alakaları için"

Tümünü Gör
Pronet Haksız Yere İcraya Verip Haber Bile Vermiyor!

Pronet HaksızYere İcraya Verip Haber Bile Vermiyor!

Suren
Pronet Yalan Beyan Üzerine Yapılan Bir Kurulum!

Pronet YalanBeyan Üzerine Yapılan Bir Kurulum!

Ezgi
Pronet Mağduriyetim Çözülmüyor, Acil Yardım Bekliyorum

PronetMağduriyetim Çözülmüyor, Acil Yardım Bekliyorum

Anılcan
Pronet Resmen Beni Zorla Sistemde Tutuyor

Pronet ResmenBeni Zorla Sistemde Tutuyor

Arife
Pronet Eksik Ve Yanlış Bilgi!

Pronet Eksik VeYanlış Bilgi!

Zeki
Pronet Alarm Güvenlik Sistemleri Hüsranı!

Pronet AlarmGüvenlik Sistemleri Hüsranı!

Öne ÇıkanKonular