17 Ekim 2024 01:15

1 yıl önce Profilo marka CGA242XSTR Premium 9 kg model çamaşır makinesini aldık, fakat ürün 30 derecede dahi yıkasak çamaşırları küçültüyor.

Hem boydan hem enden sürekli çelişkide kaldık. Sıkma devrini düşürdük. Sıkma yapmadan denedik, yine aynı problemi yaşıyoruz. Makine ile ilgili bir sorun olduğu ortada.

Yetkili firmadan ve markadan bu sorunumuza çözüm bulmalarını rica ediyorum.

17 Ekim 2024 11:12 (Şikayetten 9 saat sonra)

Hava
Hava
18 Ekim 2024 20:24

Merhaba, markadan bir gün sonrası geri dönüş sağlandı ilginizi Çin teşekkür ederiz. Eve gelen servis kontrol sağladı fakat ürünü alalı 1 yıl oldu ve bu çekme sorununu biz son 3 aydır yaşıyoruz belirli önerilerde bulundu deterjanla alakalı olabileceği söylendi tekrardan önerilere uyup deneyeceğiz olmazsa tekrardan Profilo marka ile iletişime geçeriz eminim ki mağdur etmeyecektir, çünkü makinemden ve markadan memnunum

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Kasım 2023 21:52
Yavuz sonuçtan çok memnun

Çamaşır Makinesi Süre Ve Sıkma Sorunları

Yavuz
13 Aralık 2024 16:54
"Tamir için gelen servis personeli (seyfi bozbıyık) son derece bilgili ve başarılıydı arıza tespit ettiği parçaları yenisiyle değiştirdi şu an için sorun yok umarım bir dahada olmaz. Teşekkürler..."
Çamaşır Makinesi Süre Ve Sıkma Sorunları
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesinde Sıkma Sorunu

Fırat