05 Şubat 2024 09:29

Pratik sunucumdan üç aylık sanal sunucu satın aldım. Satın almadan önce özellikle hangi işletim sistemlerini kurabileceğime bakmıştım ve aralarında Windows işletim sistemi de bulunuyordu. Öncelikle satın alırken özellikler kısmında 'hemen teslim' ibaresi bulunmasına rağmen kurulum için altı-yedi saat bekledim. İkinci olarak, ilk günden beri sunucuya hiç giriş sağlayamadım. Üstelik Windows için 'paket 5' alınması gerektiği söylendi. Ancak özellikler sayfasında bu bilgi belirtilmemişti. Destek sistemleri inanılmaz yavaş; yazıyorsunuz, on iki saat sonra dönüş yapıyorlar. Bu da yetmezmiş gibi yirmi dört saatten fazla süredir destekten cevap gelmiyor. 'Bana Windows'a benzer bir işletim sistemi tavsiye edebilir misiniz?' diye sormuştum. Cevap vermeye tenezzül bile etmediler. Daha sonra hizmeti kullanamadığım ve satış sayfasındaki özelliklerin taahhüt edildiği gibi olmadığı için iade talebinde bulundum; ancak buna da dönüş yapılmadı.

Berkay
Berkay
10 Şubat 2024 01:29

Hiçbir şekilde tarafıma yardımcı olmadılar ekran görüntülerinde belirttiğim üzere satış öncesi sayfada paket 2 seçiliyken Windows seçeneği aktif olmaktadır. Satın aldıktan sonra ise paket 5 almanız gerekmektedir diyorlar. 3 aylık ödeme yapmıştım hizmeti kullanamıyorum ve iade edilmesini istedim. Kabul etmediler hizmetimin ve hesabımın kapatılmasını istedim. Bu firmayla çalışırken 2 kere düşünmek lazım arkadaşlar. Ben hostingimi taşımayı düşünüyordum bu saatten sonra kendileriyle aynı yolda bile yürümek istemem.

24 Ağustos 2024 14:54
Pratiksunucum.com Rızam Dışı Sunucu Yenileme Ve Para İadesi Sorunu