Özenç sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 15:04

Merhabalar, 2 eylülde mail attım pozitif teknolojiye özel konfigürasyonlu Macbook Pro alacaktım. 1TB hafızası olan ürün yerine 2TB istedim. Mailden bana bildirilen ürünün eğitim indirimli fiyatı 109.999TL'dir diye dönüş yapıldı. Lansman döneminden sonra sipariş oluşturabileceği söylediler. 17 Eylülde benden Apple stor üzerinden istediğiniz özelliklerde ve renkte konfigürasyon oluşturup bizlere ekran fotoğrafını iletmemi istediler ve gönderdim. Bana 4 gün sonra 120.399 TL olarak dönüş yapıldı oda müşteri temsilcisini arayarak iletişime geçilmesini istedim de ulaştılar. Maillere dönüş yapmıyorlar. Kur değişmedi yurt dışındaki satış fiyatı değişmedi hiçbir sebep yokken fiyat attırıldı. Bütün konuşmaların mailleri duruyor hepsini aynı şekilde tüketici insan kaynaklarına da göndereceğim. Eğitim indiriminin oranı bile söylenmiyor. 4 hafta olacak ve ben alamadım Macbook'u bu kadar oyalanmasının üstüne attıkları mailde ben yanlış anlattığıma getirdiler konuyu.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Ürün Sonrası İlgisiz Ve Çözüm Sunmayan Mağaza Yaklaşımı Mağduriyet Yarattı

06 Temmuz 2025 09:10
ayipli-urun-sonrasi-ilgisiz-ve-cozum-sunmayan-magaza-yaklasimi-magduriyet-yaratti-1.jpg
Enis sonuçtan memnun

Stokta Olmayan Ürün Satışı Sonrası İletişimsizlik Ve Mağduriyet

13 Eylül 2025 21:18
"Sipariş tarihinden 10 gün sonra ürün elime geçti, üründe hata veya yanlışlık yok, doğru ürün gönderildi, sikayetvar.com'a yazana kadar müşteri hizmetleri gerektiği kadar ilgili değildi, şikayet oluşturduktan sonra süreç takip edilmeye başlandı ve bilgi paylaşımı yapılmaya başlandı, satıcıya olan güvenim arttı ve siparişin neticelenmesine karar verdim, sürecin uzaması haricinde başka sorun yaşamadım."
stokta-olmayan-urun-satisi-sonrasi-iletisimsizlik-ve-magduriyet-2.jpg
stokta-olmayan-urun-satisi-sonrasi-iletisimsizlik-ve-magduriyet-1.jpg
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Pozitif Teknoloji Macbook Siparişim Kutu Boş Çıktı! 90 Bin Tl'ye Boş Kutu!

18 Ağustos 2024 19:23