Poshet Hatalı Ürün Gönderimi

Poshet Hatalı Ürün Gönderimi
Yeşim
13 Temmuz 2024 14:04

Instagram üzerinden gördüm ve çok beğendiğim bir pantolonu sipariş verdim. Bu süreçte sorduğum her soruya anında dönüş yapıldı. 28 Haziran'da ürün kargo ile teslim edildi. Fotoğrafta görüldüğü üzere arka bel kısmında bir kesik vardı, hemen firmaya WhatsApp üzerinden bilgi verdim ve ilgili birime aktarıyoruz yanıtını aldım. Sonrasında herhangi bir dönüş almadım. Instagram hesaplarında post altına yorum olarak da belirttim. 11 Temmuz'da WhatsApp üzerinden tekrar yazdım. Bana kamera kayıtlarından incelemeden vs. bahsettiler. Sonrasında bir numaradan Instagram yorumum üzerine aradılar, müsait olmadığım için görüşemedim. 10 dakika sonra aynı numara üzerinden geri döndüm, 'Sizi arayacağım' otomatik mesajı geldi. Bugün hala beni arayacaklar :) Şaka gibi gerçekten, satış sırasında her türlü destek var, satış sonrası ayıplı ürün gönderdikleri halde bu kadar rahat bir firma. Instagram'daki yorumumu silmeyi ihmal etmemişler ama... 25 yıl hizmet sektöründe yöneticilik yaptım, şu an yine hizmet sektöründe işletme sahibiyim. Belki ciddiye alır, müşteri memnuniyetinin satış sonrası da devam etmesi gereken önemli bir konu olduğunu anlarsınız. Müşteriniz sorgulamadan süreçle ilgili detay bilgi vermek bu kadar zor olmamalı.

29 Temmuz 2024 16:52 (Şikayetten 16 gün sonra)

Sanya sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 19:09
LC Waikiki Pantolon Kalitesi Ve Mağaza İlgisizliği Hayal Kırıklığına Uğrattı
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 16:13

İhsan
12 Eylül 2023 19:36
PaulMark Satılan Ürün Sorunlu Ve Ürünlerinin Arkasında Durmuyorlar
PaulMark Satılan Ürün Sorunlu Ve Ürünlerinin Arkasında Durmuyorlar

30 Haziran 2025 20:07
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Allday (allday.com.tr) Ürün İnceleme Sürecinde İletişim Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

14 Kasım 2024 14:02