Sodexo Kart Hareketlerim Gözükmüyor

20 Ekim 2023 13:03436
Yağmur'un Teşekkür Mesajı
Sodekso için ilettiğim şikayete dönüş aldım ve samimi içten bir şekilde sorunum giderildi ismini hatırlamıyorum kendisine teşekkür ediyorum

Az önce ödeme yaptım, ödeme alındı yazısını gördüm. Fakat ödeme yaptığım restoran ödemenin düşmediğini söyledi. Halbuki bakiyem azaldı ve ödeme yaptım. Ben eğer düzelemezse tekrar ödeme yapmak durumunda kalacağım. Ne zaman düzelecek bu kart hareketleri çünkü harcamalarımda göremiyorum.

21 Ekim 2023 23:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

21 Ekim 2023 23:09

Merhaba Yağmur Hanım, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

21 Ekim 2023 23:13

Hakan
19 Haziran 2024 23:531.269

"Teşekkürler"

Pluxee Türkiye Kaybolan Kart Ve Yanıltıcı Müşteri Hizmetleri

Sabih
30 Ocak 2025 14:22791

Tarafıma ait olan kartım önceki günlerde kaybolmuştur. Bu kartın kaybolduğunu 20.01 tarihinde fark ettim. Uygulama üzeri...

Kart Limit Hatası: Ödeme Yapılamadı

Özlem
2 Şubat 2025 20:202.793

Kartımda bakiye olmasına rağmen markette kullanamadım. Günlük limit aşıldı diye bir hata verdi. İlk kez kullanıyordum gü...

Pluxee Türkiye Yemek Kartı Çekim Sorunu Mağduriyet Ve Çözüm Beklentisi

Ahmet
5 Ekim 2024 12:543.677

Pluxee denilen şirketin yemek kartı kullanıcısıyım. Market alışverişi sonrası firma pos makinesinden çekim yapılıyor. Ma...

1 Destek

Pluxee Türkiye Yemek Faturasını Kabul Etmiyor

Nişan
4 Nisan 2024 13:42281

"Teşekkürler"

Pluxee Türkiye Yemek Faturasını Kabul Etmiyor

Tümünü Gör
Pluxee Ceppos Yine Şaşırtmayarak Öğlen Yoğunluğunda Çalışmadı!

Pluxee Ceppos YineŞaşırtmayarak Öğlen Yoğunluğunda Çalışmadı!

Hamza
Pluxee Türkiye Ödemeleri Yapmıyor

Pluxee TürkiyeÖdemeleri Yapmıyor

Fatih
Pluxee Türkiye Paramı Vermiyorlar, Alamıyorum!

Pluxee Türkiye ParamıVermiyorlar, Alamıyorum!

Abdullah
Pluxee Türkiye Göndermiş Olduğum Faturayı Doğru Kesilmesine Rağmen Onaylamadılar!

Pluxee TürkiyeGöndermiş Olduğum Faturayı Doğru Kesilmesine Rağmen Onaylamadılar!

Abbas
Pluxee Türkiye Bayram Öncesi Gelmeyen Ödeme Tamamen Kendi Hataları Kaynaklı