Pirantech Ürün İadesinde Müşteri Hizmetleri Kabusu

Yeliz
14 Kasım 01:11

Pirantech v22c model cam fayans yıkama başlıklı halı koltuk yıkama makinesi bozuk çıkması üzerine ürünün elimize ulaşması sonrası ilk iş günü 28 Ekim Pazartesi iade yapmamıza rağmen 30 Ekim'de ellerine ulaşan cihazın ücret iadesi yapılmıyor. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz. Aradığımız numaralardan sanki çok ilgililer gibi nezaketle sizi dinleyip hemen yetkili birime acil dönüş yapılması üzerine not aldıklarını, tarafımıza dönüş yapılacağını söyleyip telefonu kapatıyorlar ve muhtemelen bir kişiyi daha batağımıza düşürdük diye gülüşüyorlardır.
Garanti belgesinde verilen müşteri hizmetleri hattı işine gelirse cevap veriyor. 21 gün beklemem gerektiğini, süreç sonunda ürünü bana geri kargolama durumları dahi olduğunu ifade ediyorlar. Yani katiyen paranızı kurtaramadığınız gibi elinizde işe yaramayan, çalışmayan hurda bir oyuncak plastik alet kalıyor. Kalitesiz bir satış prosedürü geliştirmişler, insanı alaya alan psikolojik baskı ile sindirmeye yönelik sistemleri var.
Tüketici Heyeti, CİMER her yere şikayetimi bildiriyorum, dilerim kimse bu ticari ahlak anlayışı gelişmemiş sistemin ağına düşmez.

Pirantech Buharlı Temizleyici Aparatı İlk Kullanımda Kırıldı

Seda