Murat sonuçtan çok memnun

Pilsan Pedallı Arabada Üretim Hatası

31 Ekim 2024 14:21

Yaklaşık 1 ay önce Baby Mall Mavi Bahçe AVM mağazasından oğlum için Pilsan Marka Herby pedallı araba satın aldık. İlk başlarda pedal kullanamadığı için bir sorun olduğunu anlamamıştık. Fakat pedal kullanmaya başladığında aracın ilerlemesinde bir sorun olduğunu, oğlumun zorlandığını fark ettim. Aracı ters çevirip baktığımda arka tekerde üretimden kaynaklı bir sorun olduğunu gördüm. Tekerin bir tanesi pedalla hareket ederken diğer tekerin pedaldan bağımsız boşta olduğunu tespit ettim. Haliyle pedal bir turda ilk tekeri hareket ettiriyor, diğer pedala yüklenince de boşa düşüyor ve araç ilerlemiyor. Üretimden kaynaklı nu sorunun giderilmesi için Pilsan yetkililerinin hassasiyetini bekliyorum.

31 Ekim 2024 14:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetleriniz ve Destek talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında arayarak veya e-posta göndererek iletebilirsiniz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi a. Ş.

Mehmet sonuçtan memnun

20 Mayıs 2024 11:45
"Ürünle ilgili sorunlarımız çözüldü. Teşekkürler"

Pilsan Akülü Araba Sürekli Arızalı

11 Mart 2025 13:21
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 21:33
Orhan sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 22:18
"Bu kadar kısa sürede dönüş beklemiyordum açıkçası akşam yazdığım şikayet için sabah dönüş sağlandı tekerlek için aparat gönderileceği iletildi. İlginiz için teşekkürler"