Recep sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2024 03:07

Isparta/Meydan AVM Media Markt mağazasından Philips marka kahve makinesi aldım. 20 gün sonra su akıtma problemi yaşadım (kayıt no: T208-11109-R-C). Servise gönderdiler. Serviste tamir edildikten 20 gün sonra ikinci defa (kayıt no: T208-11258-R-C) aynı sorunu yaşadım. Bu sefer servise gönderirken iade ya da değişim talebimi ilettim. Ancak yetkili servis olan Set elektronik talebimi reddedip cihazı tamir edip geri göndermiş. Mağaza da sorumlu olduğu halde mesuliyet almıyor ve değişim ya da iade yapmıyor. Hakem Heyeti'ne yarin başvuru yapacağım ancak Media Markt in sattığı ürünün arkasında bu şekilde durmaması gerçekten çok ayıp. Tüketici kanunu ile verilen hakları hiçe saymak kanuna karşı gelmektir. Neden bize tanınan hakları elde etmek için illa savaş vermek zorunda kalıyoruz? Bir aylık ürünün 2 defa aynı sorunu vermesi size göre yeterli bir sebep değil mi?

Mesude

Hayırlı olsun. Bizim makinenin su akıtma sorunu 3. Kez servise gidişinde düzeltildi. Servis ağzından kaçırdı ana kartı değişmiş

Mesude

Bizim de makine Philips 3347 kahve makinesi. 1ayda 3kez aynı hatayı verdi. Altından su akıtıyor. Kimse ilgilenmiyor. Yetkili servis 2. Kez götürdüğümde servis girişini bile yapmamış o kadar güzel çalışıyorlar yani. İzmir Torbalı servisi. Elimde video var benimde ama uzun olduğu için ekleyemiyorum. İade istiyorum. 3aylık bebeğimle götürüyorum her hafta makineyi.

Recep

Bugün hakem heyetinden ürünün iadesi ve ücretin tarafıma iade edilmesi kararı çıktı.

Recep

Aynı sorun sebebiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Media Markt mağazasından savunma istendi. Sureci takip ediyorum. Siz de konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Sinan
30 Mayıs 2024 17:23
PHILIPS Philips 5500 Lattego Arızası
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Sıcak Kahve Yapmıyor, Sorunum Çözülmedi

Şenol
23 Eylül 2025 16:34
kahve-makinesi-sicak-kahve-yapmiyor-sorunum-cozulmedi-3.jpg
kahve-makinesi-sicak-kahve-yapmiyor-sorunum-cozulmedi-1.jpg
Derviş sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Robot Süpürgeye Rağmen İade Talebim Karşılanmıyor

Derviş