Funda sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea IPL Cihazı Isınma, Kapanma Ve Servis Problemi

06 Kasım 2023 16:19

Philips Lumea IPL cihazım birkaç kullanımdan sonra aşırı ısınma ve kapanma problemi yapıyordu. Servis aracılığı ile değişime gönderdim fakat değişim olamaz kullanılabilir raporu ile dönüş yapılmış. Bunu kesinlikle kabul etmeyip geri gönderdim. 2-3 ay kadar hiçbir problem yoktu 5 numaralı ayarda kullanıyordum ve cihaz ısınma yapmıyordu. Daha sonrasında aniden ışıkları yanıp sönmeye ve yüksek fan sesiyle durmaya başladı.

Üstelik son iki seferi değil 5, 1. Ayarda bile zor yapabildim. Öyle çok can yakmaya başladı. Üstelik her kullanımı kesinlikle uygulamasından takip ederek önerilen biçimde yaptım. Yani böyle bir arıza veren ürünü nasıl değiştiremeyiz diyebilir marka anlam veremiyorum. Yaklaşık 8.000 TL ödeme yaptım bu cihaza marka güvenilirliği adına. Hiçbir şekilde bu sonucu kabul etmeyeceğimi bilin. Eğer sonuç yine negatif olarak dönüş yapılırsa Tüketici Hakları'na başvuru yaparım.

Zira ürünü daha nisan ayında aldım. 3 ay kullandım, 1 aydır inceleye inceleye değiştirilemez diye bir dönüş yaptınız. Benim gibi bir sürü insan şikayette bulunduysa demek ki cihazlarınızda problem çıkarıyor. Ürünlerinizin arkasında durun ve garantisi bitmemiş ürünümü değiştirin. Aksi takdirde sizinle hukuki yollardan sorunumu çözeceğimi, bundan çekinmeyeceğimi bilin.

profile profile profile
11 Kasım 2023 09:41

Bu yorumu okuyan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Bakın 4 gün oldu hazır mesajla cevap vermeye bile tenezzül etmediler görüyorsunuz. Ben bu ürünü alırken Braun ile arasında çok kalmıştım. Videolardan vs bakarak gidip aldım. Size tavsiyem Philips markasına asla bulaşmamanız. Satış sonrası destekleri sıfır. Elektronik konusunda ütü almayı düşünüyordum lakin bu saatten sonra asla Philips düşünmüyorum.

Burcu
01 Haziran 2023 16:43
Fidan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea IPL Cihazında Aşırı Isınma Ve Yetersiz Servis Desteği

Fidan
13 Eylül 2025 23:44
philips-lumea-ipl-cihazinda-asiri-isinma-ve-yetersiz-servis-destegi-1.jpg

Sinem
21 Ağustos 2025 17:54
onarimdan-hasarli-donen-cihaz-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.jpg
Reşit sonuçtan hiç memnun değil

Reşit
29 Eylül 2023 15:08