Oguz sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 19:06

02/03/2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Philips 65PUS8108 TV satin aldım ve ardından 04/03/2024 tarihinde TV kurulumu yapıldı. Kurulum yapıldıktan birkaç gün sonra ışık sızması olduğunu fark ettim ve servise başvurdum. Ardından servis televizyonumu gelip aldı ve cihazın arızalı olduğu bilgisini verdiler. 19/03/2024 tarihinde Vatan Bilgisayar iletişime geçip cihazın değişim veya iadesini kabul etti. Cihazın değişmesini talep ettim ve yeni cihaz 23/03/2024 tarihinde kurulumu yapıldı. Fakat bu cihazda aynı şekilde ışık sızması olduğunu fark ettim ve tekrar hem Vatan Bilgisayar hem de Philips servisi ile iletişime geçtim. 26/03/2024 tarihinde servis cihazı teslim aldı ve atölyeye incelemeye götürdü. Vatan bilgisayarla iletişime geçtim ve aynı fotoğrafları onlara da attım. İlk cihazla ikinci cihaz arası fark olmadığını düşündükleri için bu cihazında değişim veya iade yapılacağı bilgisini verip benden cihazın kalan parçalarını ( ayaklık kumanda garanti belgesi ) gelip Vatan Bilgisayar'a teslim edebileceğimi söylediler.
Ertesi gün 28/03/2024 tarihinde servis bana ulaşıp cihazın standartlar dahilinde olduğunu herhangi bir probleminin olmadığını söyleyip 29/03/2024 tarihinde cihazı gelip bana teslim ettiler.
Simdi Philips ekibine soruyorum eklediğim fotoğraflar arasında ve cihaz arasında ne gibi standartlar var ki biri arızalı biri arızalı değil olarak kabul ediliyor?
Aynı şekilde arızalı TV yolladıkları yetmezmiş gibi bir de 2. Cihazın normal olduğunu savunuyorlar.
Servis ve Vatan Bilgisayar bile cihazın hatalı olduğunu düşünüp kalan parçalarını teslim ettirip değişim veya iade beklerken atölyeden cihazın standartlar dahilinde kararı çıkması ayrıca komik bir durum.
Vatan Bilgisayar hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor.

29/03/2024 tarihinde cihazı bırakıp gittiler.

Sorunumu çözmek istemediler veya hatalı ürünleri piyasada satıyorlar 2. Kez denk gelmesi ne kadar tesadüf olabilir?

28/10/2023 Philips 55PUS8808
21/03/2024 Philips PSG8130/80 ütü
20/03/2024 Philips EP5443/70 Kahve makinesi satin almıştım.

Evime gelen her misafire bu televizyonu göstererek markanızı tercih etmemeleri konusunda uyaracağım ve başıma gelenleri anlatacağım ve bundan sonraki tercihlerimde Philips ürünleri tercih etmeyeceğim.

Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere her türlü hukuki süreci başlatacağım.

Burda da yaşadıklarımı anlatarak evime gelecek olan misafirler gibi burda bu ilanı görecek olan tüketiciler içinde Philips'i tercih etmemeleri konusunda uyarıyorum.

30 Mart 2024 10:38 (Şikayetten 15 saat sonra)
Oguz
31 Mart 2024 12:56

Merhaba Mailde destek aldığınız yetkili servis ile iletişime geçmeniz gerekmektedir demişsiniz Onlar ile iletişime geçtiğimde televizyonun Philips tarafından standartlar dahilinde değerlendirildiği bana iletilmekte Herhangi bir çözüm vs üretilmemektedir. Siz konuyu yetkili servise iletiyorsunuz Onlarda size yönlendiriyor Nasıl olacak bu iş?

Oguz
02 Nisan 2024 21:25

Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar Standart bir emailleri var onu yollayıp duruyorlar zaten bende biliyorum servisle iletişime geçeceğimi :) Servisle iletişime geçince Philips bu kararı aldı diyorlar Elle tutulur hiçbir sonuç yok

Akif

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum, sizin sorununuz çözüldü mü? Süreç nasıl ilerledi acaba

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
04 Ocak 2024 16:10
PHILIPS TV Philips 65PUS8007 TV Ekran Renk Sorunu Philips Tarafından Çözülemedi
philips-tv-philips-65pus8007-tv-ekran-renk-sorunu-philips-tarafindan-cozulemedi-5.pdf
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
09 Ekim 2024 22:51