Özge sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 16:10

Philips 65PUS8007 Televizyonumuzu Vatan Bilgisayar'dan satın aldık. TV kurulumu yapıldığında televizyonun ekranında çerçeveye yakın kısımlarda beyazlık renk açıklığı sorunu görüldü ve kurulum yapan ekip teknik arıza kaydı açalım dedi. Bunun üzerine birkaç gün sonra teknik ekip geldi ve ürünümüzün fotoğraflarını çekip talep yapacaklarını söylediler. Birkaç gün sonra tekrar tarafımıza ulaşıp fotoğrafların Philips tarafından yeterli görülmediği tekrar fotoğraf çekimi için geleceklerini söylediler gelip tekrar fotoğraf çekildi. Sonuç olarak üründe bir problem olmadığı, "standart" sonucu tarafımıza bildirildi. Ancak ürünü mağazada incelediğimiz teşhir ürününde ekranda herhangi bir renk farklı olmadığı ve bizim ürünümüzde olan renk farkının sebebini veya çözümü bulunmadı. O kadar para verilip alınan bu ürünlerde hiçbir müdahale yapmadığımız halde ve kurulum ekibinin bile sorun olduğunu gördüğü halde bize bu kusurlu ürünü kullanmamızı zorlayan Philips yetkililerinden bir sonuç alamadık.

philips-tv-philips-65pus8007-tv-ekran-renk-sorunu-philips-tarafindan-cozulemedi-5.pdf
04 Ocak 2024 17:32 (Şikayetten 1 saat sonra)
Özge
05 Ocak 2024 00:41

Mail gelmedi tekrar mail iletir misiniz?

Oguz sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 19:06
Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

Mücahid
14 Temmuz 2023 17:24
Philips TV Işık Sızması Sorunu
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Devam Eden Philips TV İçin Ek Ücret Talep Edilmesi Mağduriyet Yaşatıyor

15 Ağustos 15:05
Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

Mücahid
25 Ocak 2024 12:22
Philips TV Işık Sızması Sorunu
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Sertaç
13 Temmuz 2023 11:38
Philips TV Philips 65pus8807 Televizyonun Kusurlu Gelmesi Ve Sorunun Çözülmemesi